Μπάσκετ

Η DOMOS και φέτος Χάλκινος Χορηγός της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea

Η ΚΑΕ Άρης Midea ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρεία DOMOS, η οποία θα είναι Χάλκινος Χορηγός της ομάδας μας και στην αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Η DOMOS στηρίζει τον Άρη επί σειρά ετών και στέκεται δυναμικά δίπλα στην προσπάθεια της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας.

Η DOMOS έχει θέσει ως βασικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατασκευαστικών απαιτήσεων και αναγκών με ποιοτικά υλικά και δομικά συστήματα σύγχρονης τεχνολογίας. Η στελέχωση από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία σε αρκετούς τομείς της δόμησης αποδεικνύει ότι η DOMOS διαθέτει ένα ικανό δυναμικό που διακρίνεται για την τεχνογνωσία και την ιδιαίτερη εξειδίκευσή του στο αντικείμενο, ικανό να λύσει οποιοδήποτε κατασκευαστικό πρόβλημα. Το όραμά της να δημιουργήσει μια εταιρεία που να ταυτίζεται με τη συνέπεια, την αξιοπιστία και το ποιοτικό αποτέλεσμα, έχει ενισχύσει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα στην αγορά για μια θέση ανάμεσα στις πιο φερέγγυες εταιρείες του χώρου.

Για να παρέχει στους συνεργάτες της αλλά και στον τεχνικό κόσμο, τα προϊόντα που χρειάζονται με αμεσότητα, ανταγωνιστικές τιμές και στον τόπο που επιθυμούν, διαθέτει κατάστημα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, καθώς και εγκαταστάσεις logistics σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Αντιπροσωπεύει γνωστούς οίκους της παγκόσμιας βιομηχανίας δομικών υλικών με διαχρονικές άξιες και πλήρεις πιστοποιήσεις υλικών και συστημάτων. Ταυτόχρονα, παρέχει λύσεις με τη μέγιστη συμβολή στην κοινωνική ευημερία και, παράλληλα στοχεύει στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης. Μέσα από μια τεράστια ποικιλία προϊόντων με 45.000 περίπου ετοιμοπαράδοτους κωδικούς, προσφέρει εναλλακτικές και ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε κατασκευαστικό πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί, από τα θεμέλια μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής.

Η DOMOS διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων που εμπορεύεται και των υπηρεσιών που παρέχει, με στόχο πάντα την ικανοποίηση των συνεργατών της στις συμφωνημένες προδιαγραφές και τη συνεχή αναβάθμιση της εταιρίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button