Ερασιτέχνης

Ερασιτέχνης: Το Παλέ, το βόλεϊ και το business plan

Ότι «κρατάει» ο Άρης από τη χθεσινή γενική συνέλευση.

Ο ερασιτέχνης Άρης πραγματοποίησε χθες (26/9) τη γενική του συνέλευση στο κλειστό κάτω από τη θύρα 3 και συζητήθηκαν αρκετά και ενδιαφέροντα θέματα.

Έγινε ενημέρωση για την επαναλειτουργία της πισίνας και την αναβάθμιση εγκαταστάσεων όπως το «Ανέστης Πεταλίδης», έγινε αναφορά στα έσοδα αλλά και στα έξοδα της ομάδας το 2023 και το 2024, ενώ υπήρξε και αναφορά στα τμήματα.

Αυτό που τονίστηκε είναι ότι μεγάλος στόχος είναι η άνοδος του βόλεϊ, το οποίο έχει αυξήσει το μπάτζετ του κατά 50% σε σύγκριση με την περσινή χρονιά, ενώ πλέον τα χρέη βρίσκονται στο τέλος τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης πρέπει να ρυθμίσει όλα τα χρέη του μόλις ανέβει στη Volley League, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει προβλήματα παρόμοια με της ΑΕΚ. Μέχρι στιγμής, η ομάδα έχει -βάσει τις ενημέρωσης- πληρώσει περισσότερα από 100.000 τα τελευταία χρόνια και μένει ένα ποσό αρκετά διαχειρίσιμο.

Ακόμη η παραχώρηση του Αλεξανδρείου θα δώσει νέα πνοή στον Α.Σ. καθώς θα δοθούν χώροι (και) για τμήματα του ερασιτέχνη από τη στιγμή που η χρήση θα δοθεί στον Άρη.

Πολύ σημαντικό ήταν και το κομμάτι των χρεών, καθώς για τα χρήματα που μένουν (υπενθυμίζεται ότι διαγράφτηκαν περισσότερα από 35.000.000 χρεών που αφορούσαν χρέη και προσαυξήσεις).

Ο Άρης θα καταθέσει business plan μέχρι τον Νοέμβριο προκειμένου να μπει στις 240 δόσεις και να προχωρήσει προς την εξυγίανση του.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button