Μπάσκετ

Λίλαρντ: Η εξήγηση για τις προπονήσεις μποξ τα καλοκαίρια

Αρκετό μποξ είχε και φέτος η προπόνηση του Ντέμιαν Λίλαρντ στην off season, με τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς να εξηγεί σε συνέντευξή του, τους λόγους που το έχει εντάξει στο πρόγραμμά του.

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ είναι γνωστός για τα κατορθώματά του εντός αλλά και εκτός παρκέ. Τόσο οι καλλιτεχνικές του ανησυχίες, όσο και οι προπονήσεις μποξ που κάνει κατά καιρούς, έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.

Με τον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς να εξηγεί σε συνέντευξή του στη «Milwaukee journal sentinel» τα όσα προσφέρει το μποξ, σε συνάρτηση με το μπάσκετ.

«Είναι καλό για τα πόδια, δυναμώνει το σώμα. Πρέπει να έχεις ψηλά τα χέρια σου, να κινείσαι. Μάλιστα φέρνω και τα παιδιά μου, για να μαθαίνουν να πειθαρχούν και να αποκτούν αυτοπεποίθηση» αναφέρει σχετικά ο Λίλαρντ, ο οποίος μάλιστα στάθηκε και σε ένα άλλο κομμάτι.

Πάντοτε έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη σε κρίσιμες στιγμές, θεωρεί πως οι προπονήσεις που κάνει στο μποξ τον έχουν βοηθήσει αρκετά στο να αγωνίζεται χωρίς φόβο. Άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια, τοποθετεί πάντα τέτοιου είδους προπονήσεις στο καλοκαίρι του, για να τον κρατήσουν σε φόρμα ενόψει της κάθε σεζόν.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button