Ποδόσφαιρο

Super League: Συνέχεια με τέσσερις αναμετρήσεις

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η 5η αγωνιστική της Super League, με αυτές των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού να ξεχωρίζουν.

Την ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη θέλουν να εκμεταλλευτούν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, που ρίχνονται σήμερα στη μάχη της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι πράσινοι υποδέχονται στις 18:00 στο ΟΑΚΑ τον ουραγό Πανσερραϊκό, χωρίς περιθώρια για νέα απώλεια, ενώ τα «λιοντάρια» θα παραταχθούν με νέο προπονητή τον Χουάν Φεράντο, μετά το διαζύγιο με τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Η ΑΕΚ στις 21:00 αντιμετωπίζει την Athens Kallithea στη Λεωφόρο, σε μια ιδιαίτερη δοκιμασία. Οι νεοφώτιστοι έχουν αποδείξει ότι είναι σκληρά καρύδια, στα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, έστω κι αν ακόμα δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη. Η Ένωση ωστόσο θέλει να πάρει το τρίποντο, για να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στα ντέρμπι που ακολουθούν.

Η δράση σήμερα ξεκινά από τη Λιβαδειά στις 16:30, όπου ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Οι Βοιωτοί ψάχνουν την πρώτη τους νίκη, ενώ οι Κρητικοί θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button