ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Άνετο 3-0 για τη Λίβερπουλ επί της Μπόρνμουθ

Εύκολο έργο είχε η Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ» απέναντι στη Μπόρνμουθ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι «ρεντς» επικράτησαν 3-0 και έπιασαν στην κορυφή της βαθμολογίας τη Μάντσεστερ Σίτι, εν αναμονή του αυριανού (22/9) ντέρμπι των πρωταθλητών με την Αρσεναλ.

Η ομάδα του Αρνε Σλοτ, με τον Κώστα Τσιμίκα να μένει αυτή τη φορά στον πάγκο, φάνηκε να ξανά πολύ νωρίς γκολ (όπως έγινε και στο παιχνίδι του Champions League με τη Μίλαν), όμως το γκολ του Σεμένιο μόλις στο 4ο λεπτό ακυρώθηκε από το VAR ως οφσάιντ. Ο Λουίς Ντίας «χτύπησε» δύο φορές μέσα σε ένα τρίλεπτο και ο Ντάργουιν Νούνιες «καθάρισε» το ματς πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο.

Ισόβαθμη στην πρώτη θέση με Λίβερπουλ και Σίτι βρίσκεται και η Αστον Βίλα, η οποία νίκησε 3-1 με ανατροπή στο «Βίλα Παρκ» τη Γουλβς. Ο Ματέους Κούνια άνοιξε το σκορ στο 25΄ για τους «λύκους», που κράτησαν το προβάδισμα ως το τελευταίο 20λεπτο. Εκεί όμως «μίλησε» ο… συνήθης ύποπτος, Ολι Γουότκινς, που ισοφάρισε στο 73΄, για να έρθει ο Κόνσα στο 89΄ και να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους, που «κλείδωσαν» τη νίκη με τον Ντουράν στις καθυστερήσεις.

Στο «Κρέιβεν Κότατζ» διακόπηκε το φετινό αήττητο της Νιούκαστλ, που ηττήθηκε 3-1 από τη Φούλαμ και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί -έστω και προσωρινά- μόνη πρώτη. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους «ανθρακωρύχους» και προηγήθηκαν νωρίς 2-0 με γκολ των Χιμένες και Σμιθ Ρόου, ενώ είχαν και δοκάρι. Η Νιούκαστλ μείωσε στο ξεκίνημα του β΄ μέρους με τον Μπαρνς, αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω και ο Νέλσον στις καθυστερήσεις «σφράγισε» τη νίκη των «κότατζερς».

Αν και βρέθηκε να χάνει από γκολ του Μπεμό μόλις στο 1ο λεπτό, η Τότεναμ επικράτησε 3-1 στο Λονδίνο της Μπρέντφορντ και πήρε… ανάσα, χάρη στα τέρματα των Σολάνκε, Τζόνσον και Μάντισον. Η Εβερτον «ξεκόλλησε» από το απόλυτο μηδέν, όχι όμως και από την τελευταία θέση, καθώς υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από τη Λέστερ, αν και προηγήθηκε στο σκορ. Στο ντέρμπι των νεοφώτιστων, τέλος, η Σαουθάμπτον «άγγιξε» την πρώτη νίκη της, αλλά ισοφαρίστηκε στο 95΄ από την Ιπσουιτς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button