Ποδόσφαιρο

Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ και οι 11 για Χαριλάου

Να αφήσει πίσω την γκέλα με τον Παναιτωλικό θέλει ο Ολυμπιακός που φιλοξενείται απόψε από τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Εκεί όπου ο Χοσέ Μεντιλίμπαρ έχει ετοιμάσει το πλάνο αλλά και τους 11 με τους οποίους θα ξεκινήσει στο παιχνίδι.

Μασούρας και Ρέτσος κρίθηκαν ανέτοιμοι και έμειναν εκτός αποστολής, όπως επίσης και οι νεαροί Κωστούλας, Μουζακίτης, Μπάκουλας, Παπακανέλλος και Κουτσίδης, ενώ όσον αφορά τα της ενδεκάδας, ο Μεντιλίμπαρ φέρεται να το σκέφτεται για δύο θέσης. Ντόη, Πιρόλα και Μπιανκόν διεκδικούν τη θέση δίπλα στον Κάρμο, ενώ ερωτηματικό αποτελεί και το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Έσε στον άξονα, με τον Ολιβέιρα να θέτει γερή υποψηφιότητα για να ξεκινήσει βασικός.

Έτσι λοιπόν σε διάταξη 4-2-3-1 ο Μεντιλίμπαρ φαίνεται πως θα ξεκινήσει με τους εξής έντεκα: Τζολάκης, Ροντινέι, Κάρμο, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Στάμενιτς, Ζέλσον, Τσικίνιο, Βέλντε, Ελ Κααμπί.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button