Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο

O Παϊρέττο αφού τα έκανε θάλασσα στην Ιταλία έρχεται στην Ελλάδα

Μετά από μία κάκιστη διαιτησία στο παιχνίδι μεταξύ της Μόντσα και της Ίντερ ο Παϊρέττο έρχεται να κάνει… θραύση και στην Ελλάδα.

Στην Ιταλία βράζουν με τη διαιτησία του Λούκας Παϊρέττο, διαιτητή δεύτερης κατηγορίας της UEFA, δηλαδή χαμηλότερου επιπέδου σε σύγκριση με τον Μαρέσκα που -από όσο φάνηκε- δεν είδε ο Ολυμπιακός.

Η gazzeta dello sport αναφέρει ότι «Το παιχνίδι ήταν μία εύκολη ισοπαλία χωρίς δύσκολες φάσεις, αλλά ακόμη και έτσι ο Παϊρέττο δεν κατάφερε να κάνει καλή δουλειά».

Η εφημερίδα σημειώνει ότι ο διαιτητής σφύριξε για ένα χέρι του επιθετικού της Ίντερ, Μάρκους Τουράμ στην περιοχή του πέναλτι της Μόντσα, ενώ στην πραγματικότητα φαινόταν ότι ο Γάλλος είχε κοντρολάρει τη μπάλα με τον ώμο του.

Στη συνέχεια σημειώθηκε ένα φάουλ του επιθετικού της Μόντσα, Ντανιέλ Μαλντίνι, στον Κάρλος Αουγκούστο της Ίντερ. Ο παίκτης της Monza φάνηκε να χτυπάει τη γάμπα του Augusto με ένα καθυστερημένο τάκλιν. Κατά την άποψη της Gazzetta, αυτό ήταν ένα ξεκάθαρο παράπτωμα με κίτρινη κάρτα – αλλά ο Παϊρέττο δεν το είδε έτσι.

Ωστόσο, υπάρχει μια στιγμή στην οποία ο Παϊρέττο έκανε τη μεγαλύτερη του γκάφα, υποστηρίζει ότι η γνωστή εφημερίδα. Ακριβώς πριν το τέλος του αγώνα, με το σκορ 1-1, η Μόντσα είχε αντεπίθεση, ο επιθετικός της, Ντάνι Μότα, δέχθηκε ένα άσχημο φάουλ από τον αμυντικό της Ίντερ, Μπέντζαμιν Παβάρντ.

Ωστόσο, ο Παϊρέττο δεν σφύριξε αρχικά. Η μπάλα παιζόταν ακόμη, οπότε ο διαιτητής στην αρχή περίμενε να δει αν επήλθε πλεονέκτημα της Monza. Ο μέσος της Μόντσα, Γουόρεν Μπόντ, πήρε πρώτος στη μπάλα. Προσπάθησε να τη στείλει προς τον αρχηγό της Μόντσα, Ματέο Πεσσίνα.

Ωστόσο, τότε ήταν που ο Παϊρέτο επέλεξε μάλλον περίεργα να σφυρίξει για το φάουλ στον Μότα. Δεν ήταν βέβαιο γκολ για τον Πεσίνα, ωστόσο το γεγονός ότι ο Παϊρέττο δεν άφησε την κατάσταση να εξελιχθεί ήταν τουλάχιστον περίεργο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button