Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο

Ο Άρης χρειάζεται έναν πιο απειλητικό Σίστο (Wyscout Analysis)

Ο Δανός προσπαθεί να αποφεύγει τα λάθη, γυρίζει περισσότερο προς τα πίσω από παιχνίδι σε παιχνίδι, αλλά και πάλι χρειάζεται να δώσει περισσότερα πράγματα στον Άρη, ειδικά στα τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

O Πιόνε Σίστο ήρθε στον Άρη για να κάνει τη διαφορά στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχει καταφέρει. Η ασίστ που πιστώνεται στις Σέρρες είναι μάλλον περισσότερο προϊόν συγκυρίας, τη στιγμή που έχει μεν μερικές θετικές στιγμές, δεν είναι όμως όσες θα έπρεπε.

Γενικότερα το πρόβλημα με τον Σίστο είναι ότι δεν κάνει το… κάτι παραπάνω. Στο παιχνίδι της Κρήτης πήγε μόλις δύο φορές στο ένας με έναν, πράγμα ανήκουστο για έναν παίκτη που θεωρητικά έχει αυτό το κύριο χαρακτηριστικό.

Την ίδια στιγμή, ναι μεν δεν έκανε λάθος σε καμία από τις 23 πάσες που έδωσε, αλλά ταυτόχρονα καμία από αυτές δεν μπορούσε να προκαλέσει κίνδυνο ή αμυντική ανισορροπία.

Ταυτόχρονα προσπάθησε μεν να γυρίσει πίσω και να μπει σε περισσότερες μονομαχίες, αλλά κέρδισε μόλις δύο από αυτές, έχοντας και εκείνος προβλήματα απέναντι στην αριστερή πλευρά του ΟΦΗ, όταν ο ίδιος γύρισε στα δεξιά.

Ενδεχομένως να είναι και απόρροια της συνολικής εικόνας της ομάδας, αλλά ο Σίστο δείχνει να μην έχει βρει έως τώρα τα πατήματα του και αυτό αποτελεί φυσικά λόγο προβληματισμού.

Πρόκειται για έναν παίκτη που είχε μερικές εντυπωσιακές στιγμές όπως το δοκάρι με τον ΟΦΗ και το γύρισμα στον Μοντόγια από το οποίο προήλθε το γκολ με τον Αστέρα, αλλά χρειάζεται περισσότερα πράγματα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button