Ποδόσφαιρο

«Έμφραγμα» για τη Ρόμα στο 96′

Η Ρόμα ήταν έτοιμη να πει «επιτέλους νίκη», όμως η Τζένοα ισοφάρισε στην τελευταία φάση του αγώνα (1-1) και άφησε την ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι χωρίς τρίποντο.

Χωρίς νίκη ήταν οι Giallorossi στο Campionato και ενώ ήταν τόσο κοντά στο να πάρουν την πρώτη τους, τελικά δέχθηκαν κάζο στην εκπνοή της αναμέτρησης. Γούρι έφερε στην Τζένοα ο Στέφανος Τσιτσιπάς που βρέθηκε στο Luigi Ferraris και τιμήθηκε από τον σύλλογο.

Οι Ρωμαίοι ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς, είχαν στο πρώτο μέρος δύο τρομερές ευκαιρίες με Ντόβμπικ και Ελ Σαραουί, όμως ο Γκολίνι πραγματοποίησε ισάριθμές μεγάλες επεμβάσεις. Δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στο 32′ όταν έπειτα από σουτ του Πιζίλι ο Ντόβμπικ πλάσαρε στην κενή εστία για το πρώτο του γκολ στην Ιταλία έπειτα από 5λεπτη εξέταση στο VAR.

Το 0-1 φάνηκε ότι θα μείνει μέχρι το φινάλε του αγώνα, όμως στο 96′ η Τζένοα ισοφάρισε με τον Ντε Βίντερ, ο οποίος νίκησε στον αέρα τους Ν’Ντικά και Ερμόσο και με κεφαλιά τον Σβίλαρ για το τελικό 1-1. Αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο προπονητής της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, τραυματίας αποχώρησε ο εξτρέμ, Αλέξις Σαλεμάκερς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button