Μπάσκετ

Tα ματς που χάνει ο Λαζέφσκι – Το καλύτερο και το χειρότερο σενάριο

Πότε θα περιμένουμε τον Νέιτ Λαζέφσκι να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι δεν στάθηκαν τυχεροί από το ξεκίνημα της σεζόν, καθώς με το «καλημέρα» ο Νέιτ Λαζέφσκι χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ο νεαρός πάουερ φόργουορντ θα λείχει τουλάχιστον έξι εβδομάδες, χάνοντας το πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Δεδομένα ο Λαζέφσκι θα χάσει τον ημιτελικό -και αν περάσει ο Άρης και τον τελικό- του Super Cup, αλλά και τα πρώτα Ευρωπαϊκά παιχνίδια με Βενέτσια (εκτός έδρας) και Τουρκ Τέλεκομ (εντός έδρας).

Στο πρωτάθλημα θα χάσει σίγουρα την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό και κατά πάσα πιθανότητα το παιχνίδι με την ΑΕΚ (5/10). Σύμφωνα με το καλύτερο σενάριο θα μπορεί να είναι στην αποστολή της ομάδας για τη Λιθουανία, όπου ο Άρης θα αντιμετωπίσει τη Λιετκαμπέλις στις 8/10.

Αν η αποθεραπεία του φτάσει στο ανώτερο όριο, ο Λαζέφσκι θα χάσει ακόμη τα παιχνίδια με Λιετκαμπέλις και Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Eurocup αλλά και αυτά με Ολυμπιακό και Προμηθέα στο πρωτάθλημα.

Έτσι το ντεμπούτο του κατά πάσα πιθανότητα στη χειρότερη περίπτωση θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου απέναντι στην Τσεντεβίτα Ολύμπια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button