Ποδόσφαιρο

Ανταμ: «Θέλω να παίξω στο Μουντιάλ του 2026, μέσω του Αστέρα»

Ο Μάρτιν Άνταμ μίλησε για τις άλλες κρούσεις που είχε μετά το Euro και την απόφασή του να δεχτεί την πρόταση του Αστέρα Aktor.

Για τη μεταγραφή του στον Αστέρα Aktor και όχι μόνο μίλησε ο Μάρτιν Άνταμ στο Sport Bible. Μετά τo Euro 2024, στο οποίο αγωνίστηκε με την Ουγγαρία, ο έμπειρος επιθετικός είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες. Όπως εξήγησε ο ίδιος, είχε μια καλή πρόταση από ομάδα της Βραζιλίας, αλλά δεν επετεύχθη η συμφωνία και αρχικά τον πείραξε. Ωστόσο δηλώνει ευχαριστημένος με την επιλογή του Αστέρα, τονίζοντας πως στόχος του είναι να κερδίσει μια θέση στην εθνική της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

«Υπήρχαν μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές και υπήρχε μια για την οποία μετάνιωσα για λίγες μέρες. Είχαμε μια προσφορά από μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Βραζιλίας, η οποία ήταν δελεαστική παρά όλους τους κινδύνους. Τελικά, δεν μπορέσαμε να έρθουμε σε μια συμφωνία. Συμβαίνει. Πόνεσε τότε, αλλά όχι τώρα», ανέφερε ο Άνταμ, με τον δημοσιογράφο να σημειώνει για τη μετακίνησή του στους Αρκάδες:

«Η ανταμοιβή της σκληρής δουλειάς του καρποφόρησε και μετά από αρκετό χρόνο με την οικογένειά του ύστερα από το Euro 2024, ο Άνταμ αποφάσισε να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Περιτριγυρισμένη από βουνά, μουσεία και ιστορικά μνημεία, η πόλη της Τρίπολης απέχει πολύ από το μικρό χωριό Forráskút στην κομητεία Csongrád, αλλά υπάρχουν ομοιότητες. Η εξοχή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια και υπάρχουν πολλά σημεία για ψάρεμα».

Ο Άνταμ υπογράμμισε για την απόφαση να πάει στον Αστέρα: «Θέλω να δείξω ότι μπορώ να καταγράψω καλούς αριθμούς σε διαφορετικά πρωταθλήματα. Υπάρχει το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2026. Θα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να παίξω για την Ουγγαρία εκεί».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button