Ποδόσφαιρο

Ο Σίντκλεβ για golden boy, δίπλα στον Μουκόκο, στην ίδια φουρνιά με Μπέλιγχαμ!

Ο Σουηδός τερματοφύλακας ήταν υποψήφιος για το βραβείο του golden boy τη σεζόν που μας πέρασε.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Φίλιπ Σίντκλεβ, έναν νεαρό τερματοφύλακα ο οποίος πέρυσι έκανε τη διαφορά με τη φανέλα της Μπρομαποϊκάρνα στη Σουηδία. Μπήκ από το… πουθενά μετά από έναν τραυματισμό του Λινέρ και κατάφερε να μη δεχθεί γκολ στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε με την ομάδα του.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τον έφεραν στο προσκήνιο ως μία από τις μεγάλες ελπίδες για το ποδόσφαιρο της Σουηδίας και μάλιστα μπήκε στη λίστα με τους καλύτερους νέους παίκτες του κόσμου, τη λίστα των «golden boys».

Όλο αυτό συνέβη σε μία εξαιρετική χρονιά, όπου οι Μπέλιγχαμ, Μουσιάλα, Γκάβι που ήταν στις πρώτες θέσεις, ενώ και ο Μουκόκο που ήταν στηn 73 θέση της λίστας. Ο Σίντκλεβ είναι στο νούμερο 76, τη στιγμή που τη χρονιά εκείνη συμμετείχε και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος ήταν χαμηλότερα από τον Σίντκλεβ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button