Ποδόσφαιρο

Σκορ και θέαμα σε φιλικό Παναιτωλικού-Βόλου

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Γκολ και θέαμα είχε το φιλικό του Παναιτωλικού με τον Βόλο που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, στο Αγρίνιο.

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα αφού χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεση τους.

Το πρώτο 20λεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στον Βόλο που προηγήθηκε 2-0. Αρχικά, στο 4′ με την κεφαλιά του Κορέα και ύστερα στο 17′ όταν ο Βιγιαφάνιες βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Κόμπα, εκείνος «έκοψε» για τον Γκαρσία που πλάσαρε εύστοχα.

Στο πρώτο 15λεπτο του β’ ημιχρόνου ήταν ο Παναιτωλικός που είχε τον έλεγχο και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές. Στο 50′ ο Μαϊντεβατς μείωσε με πλασέ σε 1-2, στο 54′ ο Πέρες ισοφάρισε από το ύψος της μεγάλης περιοχής ύστερα από ωραίο ομαδικό συνδυασμό και ασίστ του Μπελεβώνη και στο 61′ ο Σιέλης παραλίγο να σημειώσει την ανατροπή.

Στα δυσάρεστα του φιλικού ο τραυματισμός του Μπουζούκη που έγινε αλλαγή στο 43’.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεργιάκης (72’ Παπαζώης), Σιέλης (72’ Αναστασόπουλος), Παντελάκης (57’ Μάνος), Στάγιτς (72’ Γαλιάτσος), Μπακάκης (57’ Μαυρίας), Λιάβας (85’ Χότζα), Πέρες (80’ Ράδος), Μπουζούκης (34’ λ.τρ. Νικολάου), Μπελεβώνης (72’ Κακιώνης), Λομόνακο (72’ Κοντούρης), Μαϊντέβατς (57’ Ντίας).

ΒΟΛΟΣ: Σιαμπάνης (46’ Κόβακς), Καλογερόπουλος (67’ Τσοκάνης), Τριανταφύλλου (56’ Μίλετιτς), Κορρέα, Μύγας (46’ Τάχατος), Σμέουλερς (56’ Λυκουρίνος), Γκλάβτσιτς, Βιγιαφάνιες (46’ Δόσης), Κόμπα (67’ Κόζτα), Ασεχνούν, Γκαρσία (46’ Νταϊλάνι).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button