Μπάσκετ

Στυλιανού: «Κορυφαίος ο Καστρίτης, απίστευτο το ματς της Πάτρας»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Yellownews» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του Άρη, Νίκος Στυλιανού.

Αναλυτικά όσα είπε στους Χρήστο Γκάλη και Δημήτρη Οσσανλή:

Για τον Άρη:

Ήταν ένα απίστευτο ματς στην Πάτρα με το καλάθι του Τολιόπουλου. Εκείνη τη στιγμή αν έρθει η μπάλα στα χέρια την πετάς και ότι γίνει.

Έβλεπα τον Άρη από την αρχή της χρονιάς, με τον κόουτς Καστρίτη έχουμε συνεργαστεί και θεωρώ ότι είναι από τους καλύτερους προπονητές.

Ήταν κλασσική ομάδα Γιάννη Καστρίτη, πολύ σκληρή με καλούς παίκτες Έλληνες και ξένους. Θεωρώ ότι αν δεν υπήρχε αυτή η πολύ μεγάλη διακοπή προς το τέλος του πρωταθλήματος τα ματς με τον Παναθηναϊκό θα ήταν καλύτερα.

Για τη φιλοσοφία του Καστρίτη:

Το πρώτο πράγμα που θέλει ο Γιάννης Καστρίτης είναι να βγάζει την αντίπαλη ομάδα εκτός παιχνιδιού, εκτός πλάνου. Τώρα στην επίθεση θέλει παίκτες από το «1» έως το «4» να σουτάρουν καλά και πιστεύω ότι θα πάει και του χρόνου σε κάτι τέτοιο.

Για τη διαιτησία στην Κύπρο:

Στην Κύπρο στους ημιτελικούς και στους τελικούς των πλέι-οφ από τους τρεις διαιτητές οι δύο είναι ξένοι, έχουμε φέρει διάφορους. Οι ομάδες κάνουν παράπονα για τη διαιτησία και δεν έχουμε πολλούς διαιτητές.

Φέτος ακόμη και στην Ευρωλίγκα είχε κακές διαιτησίες, αλλάζει το μπάσκετ, γίνεται πιο γρήγορο και είναι δύσκολο να το ακολουθήσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button