Ποδόσφαιρο

Aνάλυση-έπος από τον ΠΑΟ: “Σκληρό το παιχνίδι του Άρη, παίξαμε κόντρα σε «θεούς και δαίμονες»”

Τι αναφέρεται

Οσοι είδαν το ντέρμπι της Κυριακής, προφανώς θα αντιλήφθηκαν πως ο Σκοπιανός διαιτητής, Στάβρεφ, τα έκανε θάλασσα, ευνοώντας τον Παναθηναϊκό, με αποκορύφωμα την κόκκινη που δεν δόθηκε στον Γεντβάι.

Κάποιοι, βέβαια, το βλέπουν… αλλιώς το ματς, προσπαθώντας να πείσουν τον ίδιο τους τον εαυτό, ότι αδικήθηκαν! Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υπάρχει μια… επική ανάλυση του αγώνα, που σε κάνει να “ξεχνάς” όσα παρακολούθησες στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται:

“Παίζοντας κόντρα σε «θεούς και δαίμονες» οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ έδειξαν για ακόμα ένα μεγάλο ματς τι σημαίνει Παναθηναϊκός!

Μετά τη νίκη στο Γ. Καραϊσκάκης επί του Ολυμπιακού με ανατροπή και την επικράτηση -εκ νέου με ανατροπή- στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με την ΑΕΚ (κι αφού είχε μεσολαβήσει μια ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ που δεν άξιζε το Τριφύλλι), οι Πράσινοι τα έδωσαν όλα, έπαιξαν με πάθος και αποφασιστικότητα, είχαν καθαρό μυαλό και ψυχραιμία και πέρασαν νικηφόρα από μια σκληρή έδρα και με τη διαιτησία να μην στέκεται στο ύψος των περιστάσεων…

Στο πρώτο ημίχρονο, παρά την ανοχή του διαιτητή στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν ρυθμό και έψαξαν με υπομονή το γκολ”. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button