Μπάσκετ

O Γιαννακόπουλος παραδέχτηκε ξανά πως ο ΠΑΟ… ευνοήθηκε κόντρα στον Άρη

Τι ανέφερε

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το παρών στο ΣΕΦ, στο ματς της Πέμπτης στο οποίο ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού για την Ευρωλίγκα. Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ έκανε ένα σχόλιο για το συγκεκριμένο παιχνίδι και την νοοτροπία που οφείλει να έχουν οι “πράσινοι”, τονίζοντας ξανά δημόσια πως ο Παναθηναϊκός ευνοήθηκε απέναντι στον Άρη.

Αυτό, αφορά το ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, όπου οι “κίτρινοι” πήραν ένα μεγάλο “διπλό”. Για το Κύπελλο, φυσικά, ούτε λόγος, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αναλυτικά, το σχόλιο του Γιαννακόπουλου:

“Όταν κάποια/ κάποιες φορά θα χάσεις και δίκαια, οφείλεις να το αποδέχεσαι αλλά και να το αναγνωρίζεις δημόσια… Όπως επίσης όταν σε ευνοούν (ΠΑΟ – Άρης).

Είναι ο μόνος τρόπος να έχει αξία ο λόγος σου και τα παράπονά σου όταν πραγματικά αδικείσαι, αλλά και ο μόνος τρόπος να διαφοροποιηθείς από τον οποιονδήποτε γραφικό που πάντα θα φωνάζει όταν χάνει. 

Εμάς δεν μας εκφράζει το refuse to lose του Ολυμπιακού… Εμάς μας εκφράζει το you need to learn how to lose, so you can constantly win, που μας έμαθε ο Παύλος και ο Θανάσης.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button