Ποδόσφαιρο

“Θέλουμε πρόκριση στον τελικό και να πάρουμε το Κύπελλο μετά από 54 χρόνια”

Τι είπε ο Μάντζιος

Στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, τόνισε: “Θα μπορούσαμε γρηγορότερα κλειδώσουμε την νίκη. Το βάλαμε στο τέλος. Τέλος καλό, όλα καλά με καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα”

Για τους Βέλεθ, Ζουλ και Τζούρασεκ: “Ηταν πολύ καλός και σήμερα. Ο Ζουλ μας έλειψε πολύ καιρό. Δεν σημαίνει ότι ένας παίκτης που γυρίζει, θα παίξει απευθείας. Το ίδιο ισχύει και για τον Τζούρασεκ. Παιχνίδι με παιχνίδι, θέλουμε να τους έχουμε όλους διαθέσιμους για να αντεπεξέλθουμε”.

Για τους Μορόν-Ανσαριφάρντ: “Εμένα με νοιάζει να κερδίζει η ομάδα. Ειναι δυο καλοί σκόρερ, καλοί επαγγελματίες. Ο Μορόν για καιρό ήταν μόνος του, έκανε υπερπροσπάθεια και βαφτίζαμε κάποιον σέντερ φορ. Ο Ανσταριφάρντ θα μας βοηθήσει. Φτάσαμε τον Φλεβάρη για να έχουμε δυο φορ”.

Για το πόσο έλειψε ο Μάνου: “Νομίζω φαίνεται. Ο Μάνου είναι εξαιρετικός παίκτης, ήταν μια μεγάλη απώλεια. Δείχνει την ποιότητά του παιχνίδι με παιχνίδι. Μπορούμε να παίξουμε κάθετα, έχουμε αυτή την ποιότητα. Και ο Φεράρι και ο Μάνου, ματς με ματς θα γίνονται καλύτεροι”.

Για το Κύπελλο και πώς το διαχειρίζεται ο Άρης ενώ έχει μπροστά του δυο ντέρμπι: “Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει. Είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Θέλουμε να φτάσουμε τελικό μετά από 14 χρόνια και ενδεχομένως να πάρουμε το Κύπελλο μετά από 54 χρόνια. Υπάρχει η δίψα στον σύλλογο”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button