Ποδόσφαιρο

Διπλών συνέχεια! Μορόν και Νταρίντα υπέγραψαν τη νίκη

Ο Άρης μετά το ματς με τον Παναιτωλικό, “γονάτισε” εκτός έδρας και τον Ατρόμητο κερδίζοντας με 0-2

Μετά την σημαντικό εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό για το Κύπελλο, ο Άρης “άρπαξε” ακόμη ένα “διπλό”, αυτή την φορά για το πρωτάθλημα. Κέρδισε με 0-2 τον Ατρόμητο, σε ένα ματς που “έβγαλε” αντίδραση η ομάδα του Μάντζιου μετά τις ισοπαλίες με τον ΠΑΣ και τον Πανσερραικό.

Ο Μορόν το 0-1 με πέναλτι μέσω VAR

Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν υπήρχε κάτι το αξιόλογο και στο 15′ ο Μοντόγια μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή, αλλά ο Τσιντώντας μάζεψε. Ο Άρης είχε την πρώτη σημαντική ευκαιρία στο 17′. Ο Μορόν εκτέλεσε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή και ο πορτιέρο του Ατρομήτου έκανε μεγάλη επέμβαση. Ενα σουτ του Μάνου με το εξωτερικό, κατέληξε άουτ ενώ στο 28′ ήταν η σειρά του Κουέστα να κάνει σημαντική απόκρουση.

Οι παίκτες του Ατρομήτου έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Ισπανός έδιωξε τετ-α-τετ του Κουέν. Μετά από αυτή την φάση, όμως, ο ρέφερι Τσέτσιλας πήγε στο VAR για να τσεκάρει προηγούμενη φάση, στην περιοχή του Ατρομήτου. Σε αυτήν δόθηκε χέρι του Κουέν. Έτσι, ο Άρης κέρδισε πέναλτι. Ο Μορόν εκτέλεσε, ευστόχησε και διαμόρφωσε το 0-1. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα του Μάντζιου είχε το προβάδισμα.

Χαρίστηκε ξανά σε αποβολή του Καμαρά ο Τσέτσιλας, ο Νταρίντα το… τελείωσε με 0-2

Ο Τσιντώντας μπλόκαρε σουτ του Μορόν στο 47′, ο Καμαρά βρήκε με αγκωνιά τον Βέλεθ στο κεφάλι και ο ρέφερι χαρίστηκε σχετικά με την κίτρινη που έπρεπε να δώσει. Στο πρώτο μέρος, ο ίδιος παίκτης έκανε φάουλ έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη, αλλά ούτε τότε ο Τσέτσιλας απέβαλλε τον παίκτη του Ατρομήτου, που είχε ήδη κίτρινη.

Στο 63′ το σουτ του Σουλεϊμάνοφ έφυγε άουτ ενώ ο Μάντζιος στο 63′ πέρασε τον Βεστράτε αντί του Μάνου ενώ στις αρχές του β’ μέρους ο Σαβέριο πήρε την θέση του Μπένετ. Στο 70′ ο Ανσαριφάρντ αντικατέστησε τον Μορόν και στο 82′ το μακρινό σουτ του Βέλεθ έφυγε άουτ. Στο 83′ ο Σαμόρα αντικατέστησε τον Σουλεϊμάνοφ ενώ ο Ντουκουρέ πήρε την θέση του Βέλεθ. Στο 92′ ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι αλλά δεν υπήρχε παράβαση ενώ στο 93′ ο Σαμόρα έκανε από τα δεξιά την σέντρα και ο Νταρίντα από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Ατρόμητος: Τσιντώντας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούεν (84′ Βέργος), Κούντε, Έρλινγκμαρκ (56′ Βαλένσια), Ρομπάιγ, Καμαρά, Αντζιέλσκι.

ΑΡΗΣ: Kουέστα – Μοντόγια, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φεράρι, Βέλεθ (83′ Ντουκουρέ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (83′ Σαμόρα), Γκαρθία (63′ Βερστράτε), Μπένετ (46′ Σαβέριο), Μορόν (70′ Ανσαριφάρντ)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button