Ποδόσφαιρο

Έξαλλοι οι φίλοι του ΟΦΗ έξω από το γήπεδο! Πιθανό “διαζύγιο” με Μελ

Τι “έφερε” η ήττα από την Κηφισιά

Ξεσηκώθηκαν οι φίλοι του ΟΦΗ μετά τη -νέα- ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Κηφισιά. Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε μία απαράδεκτη και αποκαρδιωτική εμφάνιση, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Κηφισιά στο Ηράκλειο και οι φίλοι του ΟΦΗ, παρόλο που δεν μπορούσαν να βρεθούν μέσα στο γήπεδο, συγκεντρώθηκαν έξω από την Θύρα 9 ζητώντας εξηγήσεις από τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και την διοίκηση.

Ανοικτό ενδεχόμενο παραίτησης άφησε ο Πέπε Μελ

Ο Πέπε Μελ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από τον πάγκο του ΟΦΗ ενώ προανήγγειλε συνάντηση με τον Μηνά Λυσάνδρου. Aναλυτικά όσα είπε ο Πέπε Μελ”

Για το αν πιστεύει ότι είναι θέμα προπονητή και παρουσιάζει αυτήν την εικόνα ο ΟΦΗ: “Πρώτα από όλα, όλοι μας πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη για την εικόνα μας. Αν πιστεύετε ότι το πρόβλημα είμαι εγώ, θέλω το καλύτερο για τον ΟΦΗ”.

Για το ποιο είναι το πρόβλημα του ΟΦΗ: “Σύμφωνα με την δική μου άποψη, η εικόνα που είχα στο μυαλό μου για τον ΟΦΗ ήταν εντελώς διαφορετική. Αν αμυνόμαστε σωστά, δεν βγαίνουμε σωστά στην επίθεση με αποτέλεσμα να αφήνουμε κενό στην άμυνα και η ομάδα δεν είναι προετοιμασμένη. Είτε είμαι εγώ προπονητής, είτε είναι κάποιος άλλος το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ είναι ποιο μοντέλο παιχνιδιού που πρέπει να έχει. Και να υπάρχουν παίκτες για αυτό το σύστημα και τον τρόπο παιχνιδιού”.

ΠΗΓΗ: gentikoule.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button