Μπάσκετ

Tι… πενταπλασίασε ο Καρ με τον ερχομό του Σταρκ

Ένα… παράξενο στατιστικό του Καναδού στο πρωτάθλημα

Ο Γιάννης Καστρίτης πήρε την απόφαση κόντρα στο Περιστέρι να παίξει ο Καρ και όχι ο Σταρκ μιας και ο τελευταίος δεν πρόλαβε να δουλέψει πολύ με την υπόλοιπη ομάδα, οπότε κρίθηκε ανέτοιμος. Σε έναν τομέα που ξεχώρισε ο Καρ κόντρα στο σύνολο του Σπανούλη, ήταν οι ασίστ. Είχε συνολικά τέσσερις, νούμερο που ήταν το δεύτερο καλύτερο μετά από αυτό του Τολιόπουλου, που είχε πέντε.

Σε ότι αφορά τις ασίστ, υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο για τον Καρ στη Basket League, καθώς με τον ερχομό του Σταρκ ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να αλλάξει τον Καναδό, ο τελευταίος έχει “ανεβάσει” κατά πολύ τις ασίστ κόντρα σε Μαρούσι σε Περιστέρι. Στα δύο αυτά ματς, λοιπόν, ο Καρ έχει συνολικά 10 ασίστ (σ.σ. κόντρα στο Μαρούσι, ο Καρ είχε έξι ασίστ και ήταν ο πρώτος του Άρη στην συγκεκριμένη κατηγορία), όταν στα προηγούμενα οχτώ παιχνίδια του πρωταθλήματος είχε συνολικά 8 ασίστ.

Δηλαδή, ο Καναδός από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη ο Σταρκ (σ.σ. αυτό έγινε την μέρα του αγώνα με το Μαρούσι), έχει… πενταπλασιάσει τον μέσο όρο του στις ασίστ στο πρωτάθλημα, αφού στους πρώτους οχτώ αγώνες είχε μια ασίστ ανά ματς και στα τελευταία δυο παιχνίδια έχει πέντε ασίστ μέσο όρο. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως ο Καρ ξαφνικά έγινε… μετρ στις ασίστ, αλλά είναι ένα “περίεργο” στατιστικό για το πόσο άλλαξε ο Καναδός τις επιδόσεις του στις ασίστ, με τον ερχομό του Σταρκ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button