Ποδόσφαιρο

Τιμήθηκε με το βραβείο Fair Play (και) η Κ17 του Άρη (VID)

Δείτε

Στην εκδήλωση του ΠΣΑΠΠ, το βραβείο Fair Play “πήγε” στις Κ17 του Άρη, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Σχετικά με τον Άρη, το βραβείο αφορούσε το ματς (Κ17) που είχε γίνει το καλοκαίρι, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στον ημιτελικό ανάμεσα στους “κίτρινους” και τον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι βρισκόταν στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης και ο Μάγης του Άρη είχε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή της ομάδας του. Ο Λίγδας ήταν κοντά του όταν ο ποδοσφαιριστής του Άρη ένιωσε ενόχληση στο γόνατο και βρέθηκε στο έδαφος.

Ο Λίγδας πήρε τη μπάλα κι ενώ μπορούσε να βγει μόνος απέναντι με τον τερματοφύλακα του Άρη προτίμησε να κάνει Fair Play και να βγάλει τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο παίκτης των «κίτρινων» τελικά είχε σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο του και αποχώρησε από το γήπεδο υποβασταζόμενος.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Μαυρογενίδη δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως έγινε κάτοχος της μπάλας εξαιτίας ενός τραυματισμού και προτίμησε να βγάλει τη μπάλα εκτός γηπέδου.

Το ρεσιτάλ Fair Play από τις ομάδες συνεχίστηκε και μετά. Οι παίκτες του Άρη εκτέλεσαν το πλάγιο και κράτησαν την μπάλα στην κατοχή τους και αργότερα την έβγαλαν εκτός αγωνιστικού χώρου για να την δώσουν στους παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button