Ποδόσφαιρο

Μονεμβασιώτης: “Θα βοηθήσω τον Ηρακλή να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”

Tι προκύπτει για τον “Γηραιό”

Σε καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκεται η εμπλοκή του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη με τον Ηρακλή. Ο τελευταίος είχε ραντεβού την Πέμπτη με τον ιδιοκτήτη των «κυανόλευκων» Στράτος Ευγενίου. Προς αυτή την κατεύθυνση πίεσαν και οι οργανωμένοι οπαδοί των «κυανόλευκων», οι οποίοι, πικραμένοι από τη νέα ήττα χθες το βράδυ, μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα ταξίδεψαν στην Τρίγλια και είχαν συζήτηση σε έντονο ύφος με τον Κώστα Σγουρή. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Σγουρή, που υπέβαλε μετά από αυτό το γεγονός την παραίτησή του, έγινε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ευγενίου.

Για τη νέα συνάντηση με τον Ευγενίου αναφορικά με το μέλλον του Ηρακλή, ενημέρωσε τους φιλάθλους ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Σήμερα το πρωί έγινε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, κ. Ευγενίου.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την σημερινή κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και διαβεβαιώσαμε τον κ. Ευγενίου ότι θα βοηθήσουμε την ομάδα, προκειμένου να έχει μία βελτιωμένη πορεία ώστε να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας να συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές και τον κ. Ευγενίου σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο που διανύει η ομάδα.

Μετά τιμής,

Παναγιώτης Μονεμβασιώτης».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button