Ποδόσφαιρο

Tι έκανε ο Παναγίδης σε 242 λεπτά με τον Άρη…

Η “ακτινογραφία” του

Στον αγώνα με τον Βόλο ο Μιχάλης Παναγίδης πήρε ξανά φανέλα βασικού. Στον νεαρό έχει αναφερθεί με καλά λόγια ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος δείχνει πως πιστεύει στις δυνατότητες του 19χρονου παίκτη (σ.σ. σε τρεις μήνες θα κλείσει τα 20 του χρόνια). Μέχρι στιγμής ο Παναγίδης αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια -στα τρία ως ενδεκαδάτος και στα δυο ως αλλαγή- έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 242 λεπτά.

Ας δούμε την “ακτινογραφία” όσων έκανε… Ο Παναγίδης έχει τέσσερις τελικές προσπάθειες. Μόνο με τον Παναιτωλικό δεν “έγραψε” τελική ενώ απέναντι σε Βόλο, Ατρόμητο, ΠΑΣ και Πανσερραϊκό, είχε από μια τελική. Οι τρεις από τις τέσσερις τελικές του, ήταν εντός μεγάλης περιοχής. Από εκεί και πέρα, ο νεαρός έχει 1/3 εύστοχα γεμίσματα και οχτώ μεταβιβάσεις σε πέντε ματς.

Τις περισσότερες μεταβιβάσεις (3) είχε απέναντι στον Ατρόμητο, από δύο είχε κόντρα σε ΠΑΣ και Βόλο και μια στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Επίσης, έκανε συνολικά 10 λάθη ενώ είχε μια επέμβαση αλλά και 9 κλεψίματα. Το ρεκόρ κλεψιμάτων του ήταν απέναντι στον Ατρόμητο, έχοντας έξι ενώ απέναντι στον Βόλο είχε δυο κλεψίματα και κόντρα στον ΠΑΣ ένα κλέψιμο. Τέλος, ο νεαρός είχε και ένα κερδισμένο πέναλτι, αυτό κόντρα στον Ατρόμητο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button