Μπάσκετ

H προπαγάνδα σε βάρος του Άρη και η… τελευταία θέση στα κερδισμένα φάουλ!

Ο επικοινωνιακός μηχανισμός από… Αθήνα που προσπαθεί να κάνει ζημιά στους “κίτρινους”

Ο Άρης “πάει” από νίκη σε νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας ήδη τρεις σερί επιτυχίες. Και αυτό, παρά το μεγάλο μειονέκτημα που έχει σε σχέση με άλλες ομάδες της Basket League… Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι οι “κίτρινοι” είναι η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος σε ό,τι αφορά τα κερδισμένα φάουλ; Κι όμως… Ο Άρης είναι στην τελευταία θέση στην συγκεκριμένη κατηγορία στατιστικής.

Στην Αθήνα φροντίζουν να διαδίδουν πως στους “κίτρινους” δεν σφυρίζονται τα φάουλ που πρέπει και ότι υπάρχει ανοχή στο σκληρό παιχνίδι του Άρη. Βέβαια, τα ίδια σχόλια πουθενά δεν τα ακούσει κάποιος, όταν πρόκειται για αθηναϊκό σύλλογο. Για τον Άρη, όμως, είναι αλλιώς.

Φροντίζουν να βάζουν… μπρος τον επικοινωνιακό τους μηχανισμό διάφοροι εξ Αθηνών, προκειμένου να κάνουν “ζημιά” στους “κίτρινους”. Και μάλλον, αυτό το τελευταίο το έχουν καταφέρει, αφού ο Άρης θα μπορούσε να παίρνει περισσότερα φάουλ σε σχέση με αυτά που έχει πάρει και τα οποία… δεν είναι πολλά, όταν βρίσκεται στην τελευταία θέση των κερδισμένων φάουλ.

Με όλη αυτή την προπαγάνδα που υπάρχει από πλευράς Αθήνας σε βάρος του “Αυτοκράτορα”, κάποιες φορές δίνονται… δυσκολότερα τα φάουλ υπέρ του Άρη, που ακόμη κι έτσι, φροντίζει να έχει κάνει το καλύτερό του ξεκίνημα την τελευταία οχταετία στο πρωτάθλημα!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button