Μπάσκετ

Οι νίκες και το 80% του… αφεντικού Τολιόπουλου!

Τι “λένε” τα νούμερα για την μεγάλη του προσφορά

Ο Τολιόπουλος έχει μετατρέψει σε… συνήθεια τις εξαιρετικές του εμφανίσεις. Μια ακόμη, πρόσθεσε στον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, με τον Έλληνα παίκτη να τελειώνει το ματς με 22 βαθμούς στο ranking. Βάσει του συστήματος αξιολόγησης, αποτέλεσε τον MVP του Άρη και αυτό συνέβη για τέταρτη φορά στα πέντε φετινά θετικά αποτελέσματα των “κιτρίνων”! Ο Τολιόπουλος αποτελεί το… αφεντικό του 80% των νικών των “κιτρίνων”.

Εχουμε και λέμε… Ηταν ο πολυτιμότερος του Άρη απέναντι στον Απόλλωνα με 17 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης ενώ πολυτιμότερος ήταν και κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ, με 21 βαθμούς στο ranking. Ακολούθησε η νίκη με την Καρδίτσα, με τον Τολιόπουλο να είναι ξανά ο MVP της ομάδας με 19 βαθμούς στο ranking ενώ στο ματς με την Σλασκ ο πολυτιμότερος ήταν ο Γκάλινατ με 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς με τους Πολωνούς αποτέλεσε… παρένθεση για τον Τολιόπουλο σχετικά με τον τίτλο του MVP του Άρη, τον οποίο πήρε… ξανά πίσω, στον αγώνα της Κυριακής, απέναντι στην ΑΕΚ με τους 22 βαθμούς στο ranking.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button