Μπάσκετ

“Μπράβο στους παίκτες, έκαναν κατάθεση ψυχής σήμερα!”

Τι είπε ο Καστρίτης

Ο Έλληνας κόουτς δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Τουρκ Τέλεκομ:

“Ηταν μια μεγάλη νίκη για εμάς. Οι παίκτες μας έπαιξαν σκληρά, τους δίνουμε συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Αξίζαμε την νίκη”.

Για το ότι ο Άρης βγάζει ψυχή: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι αν βγάζουμε αυτή την εικόνα. Θέλουμε ένα σύνολο που θα δίνει το 100% στο παρκέ. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα. Οσο περνάει, ο καιρός θέλουμε περισσότερες συνεργασίες, περισσότερη ποιότητα”.

Για το πρόβλημα με Μποχωρίδη: “Δεν έχει κάτι πολύ σοβαρό. Εχει μια μυική ενόχληση που θέλει προσοχή”.

Για τον Μπανκστον: “Ο Κρις είναι πολύ κουρασμένος μετά από τρεις πτήσεις. Θα δώσουμε και σε αυτόν τον χρόνο του. Πιστεύουμε θα μας βοηθήσει”.

Για το ότι η νίκη ήρθε απέναντι στη φιναλίστ της διοργάνωσης: “Κάθε νίκη ήταν σημαντική. Ξέρουμε πολύ καλά πως κάθε νίκη, σου δίνει αυτοπεποίθηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για εμάς είναι σημαντική η επόμενη μέρα”.

Για την πορεία στο Eurocup: “Στο φετινό Eurocup, σε κάθε ματς είμαστε μεγάλο αουτσάιντερ. Άρα, αν δεν θυσιάζουμε το κορμί μας, δεν θα πετύχουμε αυτό που δικαιούμαστε. Μπράβο στα παιδιά, έκαναν κατάθεση ψυχής σήμερα! Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς με την Καρδίτσα, έγινε μια τρομερή κατάθεση ενέργειας σήμερα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button