Μπάσκετ

“Αυτά ισχύουν για το μπαν, παλεύουμε με νύχια και με δόντια αλλά δεν δεχόμαστε εκβιασμούς”

Για το θέμα του απαγορευτικού των μεταγραφών μίλησε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γουλιέλμος, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Yellow Radio 92.8

Για το απαγορευτικό των μεταγραφών:

Είναι ένα δύσκολο πρόβλημα για τον Άρη, η επιθυμία μου και ο προγραμματισμός που είχα κάνει ήταν να λήξει αυτό το πρόβλημα νωρίτερα.

Αφενός όμως δεν βρήκα καμία κατανόηση από τους τρεις ξένους παίκτες που είναι το πρόβλημα, και η αγωνιστική συγκυρία δεν βοήθησε για να υπάρξουν περισσότεροι χορηγοί.

Για το ποιοι παίκτες έχουν συμφωνήσει με τον Άρη:

Δεν θα το πω αυτό, γιατί δεν θέλω να ενδυναμώσω την θέση των υπολοίπων, θα μιλήσουμε όταν έχει ολοκληρωθεί το θέμα.

Κανείς ακόμη δεν με έχει μάθει, δεν λέω τίποτα πριν γίνει, όταν λέω κάτι δεν το λέω για να προβάλλω τον εαυτό μου, αλλά για να έχει μια θετική επικοινωνία η ομάδα μας, πριν λοιπόν είμαστε έτοιμοι δεν πρόκειται να πούμε τίποτα.

Για την άρση του μπαν, και όσα είχε πει περί λύσεις έως τον Δεκέμβριο:

Ξέρω ότι τα λόγια μου απασχολούν και πονάνε τον Αρειανό, όπως και εγώ όταν πονούσα και με απασχολούσαν τα λόγια όποιου είχε τις τύχες της ομάδας στα χέρια του.

Είχα πει ότι θα προσπαθήσουμε να λυθεί το μπαν μέχρι τέλη Δεκεμβρίου, είχα πει επίσης όμως ότι αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο

Γιατί δεν είχε να κάνει μόνο με εμάς, ήξερα ότι 1.650.000 που είναι τα χρήματα του μπαν δεν είχαμε στα χέρια μας, είχα πει ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε διακνονισμούς και να βρούμε μια λύση.

Είναι μια απασχόληση που επτά ημέρες την εβδομάδα με απασχολεί, μιλάω με εξωτερικό, κάνω προτάσεις, δέχομαι χλευασμό και αρνήσεις αλλά δείχνω υπομονή.

Το μόνο πράγμα που μπορώ να σας πω είναι ότι το θέμα για το οποίο βιάζομαι περισσότερο από όλα είναι το μπαν, γιατί όσο καθυστερούμε επιβαρύνεται η θέση μας.

Για το ότι το καλοκαίρι είναι “deadline” για την λύση του μπαν:

Θα διαφωνήσω εδώ, ποιος είναι ο Άρης που ονειρευόμαστε; Ένας Άρης με ξέρουν και συμπληρωματικούς Έλληνες, ή μια ομάδα με μια πεντάδα Έλληνες.

Θέλουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, ή το επόμενο μπασκετικό θαύμα.

Εγώ επειδή ποτέ δεν έχω αρκεστεί στο μέτριο και στο λίγο, θέλω όλοι μαζί να χτίσουμε το επόμενο μπασκετικό θαύμα, οπότε το καλοκαίρι δεν είναι deadline.

Υπάρχουν πολλοί παίκτες, έχουμε και τους δικούς μας που είναι κλεισμένοι για μια διετία, οπότε δεν μπορούμε να εκβιαστούμε από κανέναν και δεν έχουμε deadline σε τίποτα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν παλεύουμε με νύχια και με δόντια για να το καταφέρουμε.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button