Ποδόσφαιρο

Προσγειώθηκε ανώμαλα, “χάλασε” την εικόνα του…

Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του για όσα… θετικά που έδειξε στα τελευταία ματς

Στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές, από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Άκης Μάντζιος, ο Άρης πήρε τους 7 από τους 9 βαθμούς που θα μπορούσε να “μαζέψει” στην καλύτερη περίπτωση. Δηλαδή, κέρδισε Αστέρα και Παναιτωλικό ενώ ήρθε ισόπαλο το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερη αισιοδοξία, δεν ήταν ότι ο Άρης άρχισε να παίρνει τα θετικά αποτελέσματα που τόσο χρειαζόταν, αλλά η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας που είχαν οι “κίτρινοι” σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Απέναντι στον Ολυμπιακό, αυτό το 4-1, ήταν μια “ανώμαλη” προσγείωση για τον Άρη, με όσα… καλά φανέρωνε το τελευταίο διάστημα.

Οι “κίτρινοι” αδίκησαν τον εαυτό τους με την βαριά ήττα της Τετάρτης και “χάλασαν” την όλη θετική εικόνα που έδειχναν στα προηγούμενα ματς. Το 4-1 μπορεί να μοιάζει πλασματικό, αν σκεφτούμε πως στις αρχές του β’ ημιχρόνου ο Άρης θα μπορούσε να κάνει το 1-2, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι ωραίο ο Άρης να “πέφτει” τόσο πολύ μετά το 3-1, κάτι το οποίο αποτέλεσε παράπονο του Μάντζιου και το εξέφρασε μετά την λήξη του αγώνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button