Γενικά

Κλασικός Αχιλλέας Μπέος! Επίθεση σε γυναίκα δημοσιογράφο (vid)

Η ταλαιπωρία των κατοίκων στις περιοχές της Θεσσαλίας συνεχίζεται, μια εβδομάδα περίπου μετά από τις φονικές πλημμύρες που έγιναν σε πολλές πόλεις του Νομού. Μία από αυτές είναι και ο Βόλος. Ο Δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος λοιπόν σε μία συνέντευξη Τύπου είχε ένα λεκτικό επεισόδιο με μία δημοσιογράφο, με τον ισχυρό άνδρα του Βόλου να κρατιέται να μη βρίσει. 

Συγκεκριμένα η γυναίκα δημοσιογράφος έκανε μια ερώτηση σχετικά με την καταλληλόλητα του νερού στην πόλη και συγκεκριμένα ζητήθηκαν από τον κ. Μπέο να δώσει τα αποτελέσματα των χημικών αναλύσεων του νερού. Εκείνη τη στιγμή ο πρόεδρος του Βόλου έκανε προσωπική επίθεση στη γυναίκα, λέγοντάς της να πάει μόνη της να τα ζητήσει από τη ΔΕΥΑΜΒ και όχι από τον Δήμο. 

Κάπως έτσι ξεκίνησε και η σύγκρουση των δύο, με τον κ. Μπέο να αμφισβητεί την  εγκυρότητα της δημοσιογράφου, λόγω του Μέσου που δουλεύει. Ωστόσο η ίδια επέμεινε στην ερώτησή της. Αφού υπήρξε απάντηση στην απάντηση, κάποια στιγμή ο Δήμαρχος της πόλη ανέφερε: «Θέλω να βρίσω τώρα, αλλά θα πιω λίγο νερό για να συνεχίσω και γράφτε ό, τι θέλετε».

«Τα κατάφερες που ήρθες. Έχεις και το υφάκι για να με εκνευρίσεις. Έχω να κοιμηθώ πάνω από 15 ώρες. Αν δεν σου αρέσει η απάντηση που δίνω, είναι δικαίωμά σου. Δεν θέλω να το συνεχίσω. Όλες σου οι ερωτήσεις είναι σκωπτικές», ανέφερε στη συνέχεια. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Magnesianews.gr, κατά την αποχώρηση της δημοσιογράφου, ο κ. Μπέος της απευθύνθηκε απειλητικά λέγοντάς της «να μην ξαναπατήσει στο Δημαρχείο», όσο αυτός είναι σε αυτή τη θέση. Εκείνη μάλιστα δεν άφησε αυτή την κουβέντα να «πέσει κάτω», λέγοντας πως το Δημαρχείο είναι δημόσιος χώρος και όχι το σπίτι του, κάτι που προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του κ. Μπέου, ο οποίος την εξύβρισε χυδαία. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button