Μπάσκετ

Μία δύσκολη δουλειά που ο Καστρίτης έχει ξανακάνει!

Ο Άρης ήθελε να κλείσει νωρίτερα το φετινό του ρόστερ αλλά ο Γιάννης Καστρίτης θα χρειαστεί και πάλι… τρίποντο στην παράταση.

Ο προπονητής του Άρη φέτος ολοκλήρωσε το ρόστερ της ομάδας στο ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου, αλλά όλα δείχνουν ότι η τύχη είχε διαφορετικά σχέδια. Ο τραυματισμός του Μάνι Μπέιτς αναγκάζει τον Έλληνα προπονητή να κάνει μία δύσκολη δουλειά, αυτής της εύρεσης ψηλού τον Οκτώβριο.

Πρόκειται για την θέση με τις λιγότερες επιλογές και -ως φυσικό επακόλουθο- τη μεγαλύτερη ζήτηση από τις ομάδες, για αυτό είναι ακόμη πιο δύσκολη η αναζήτηση λίγο πριν το ξεκίνημα της χρονιάς.

Τελευταία φορά που έκανε κάτι παρόμοιο ο Γιάννης Καστρίτης ήταν το καλοκαίρι του 2021, όταν πήρε τον χρόνο του και τελικά κατέληξε στην επιλογή του Τζέιμς Κέλι που όσα εξωαγωνιστικά θέματα και να είχε ήταν σίγουρα μία εξαιρετική επιλογή.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button