Ποδόσφαιρο

“Ο τρελός πρώην προπονητής του Πάλμα…”

Οι Σκωτσέζοι ασχολούνται με το πρόσφατο παρελθόν του πρώην παίκτη του Άρη

Ο Λουίς Πάλμα εντάχθηκε πρόσφατα στη Σέλτικ, οπότε στη Σκωτία ασχολούνται με τα… πάντα σχετικά με τον πρώην παίκτη του Άρη. Πρόσφατα, έκαναν αναφορά στα προβλήματα που συνάντησε ο νεαρός, όσο ήταν προπονητής της Εθνικής Ονδούρας, ο Ντιέγκο Βάσκεθ, ένας κόουτς με τον οποίο είχε… θέματα ο Πάλμα, που δεν συμμετείχε στις υποχρεώσεις που είχε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο Gold Cup.

“Ο τρελός πρώην προπονητής…”, είναι ένα απόσπασμα του τίτλου που έχει σκωτσέζικο δημοσίευμα για τον πρώην κόουτς του Πάλμα στην Εθνική Ονδούρας, τον Βάσκεθ, με το δημοσίευμα να υπογραμμίζει για τον νεαρό πως “πρόσφατα είχε να αντιμετωπίσει το δράμα της εθνικής ομάδας. Ο Βάσκεθ αποφάσισε να τον αποκλείσει από την ομάδα στο Gold Cup, παρά την καλή σεζόν στην Ελλάδα”. Στο άρθρο, μεταξύ άλλων, γράφεται πως “ο Βάσκεθ απάντησε σε κατηγορίες για συγκρούσεις με ορισμένους παίκτες, για έναν περίεργο καβγά με δημοσιογράφο καθώς και για το ότι τέθηκε στο περιθώριο ο Πάλμα”.

Στην συνέχεια, φιλοξενούνται δηλώσεις του πρώην προπονητή του Πάλμα, του Βάσκεθ, που υποστηρίζει πως “και τα δύο πράγματα είναι ψεύτικα, δεν υπήρχαν, είναι εφευρέσεις. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ήρθαν όταν κλήθηκαν, ήταν στην διαδικασία. Αν δεν καλέσαμε κάποιους. ήταν τεχνική απόφαση. Δεν τσακώθηκα με κανέναν δημοσιογράφο”.

Όσο για τον Πάλμα και αν τέθηκε στο περιθώριο για τεχνικούς λόγους ή κρούσμα απειθαρχίας; “Αυτό είναι ένα κλειστό θέμα, εύχομαι σε αυτόν και σε ολόκληρη την Εθνική ομάδα τα καλύτερα”, απάντησε ο Βάσκεθ ο οποίος έχει αντικατασταθεί από τον Ρεινάλντο Ρουέντα στην τεχνική ηγεσία της Ονδούρας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button