Ποδόσφαιρο

“Οι τελευταίες πληροφορίες για τον Χαΐροβιτς είναι καταστροφικές”

Τι αναφέρεται για τον Βόσνιο

Ο Χαΐροβιτς επέλεξε να μην “χωρίσει” με τον Άρη αρκετά νωρίτερα, όταν δηλαδή εκφράστηκε αυτή η επιθυμία από τους “κίτρινους” την πρώτη του χρονιά στην ομάδα και πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Βόσνιο. Έχει μείνει για πολύ καιρό ανενεργός και έτσι αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά για συλλόγους προκειμένου να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Με τον Χαΐροβιτς ασχολήθηκε δημοσίευμα της χώρας του. “Τι συμβαίνει με την καριέρα του Ιζέτ Χαΐροβιτς; Οι τελευταίες πληροφορίες είναι καταστροφικές”, είναι ο τίτλος και μεταξύ άλλων αναφέρεται:

“Με τον Άρη είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και την περασμένη σεζόν δεν έπαιξε ούτε ένα επίσημο ματς. Για να γίνουν τα πράγματα ακόμη χειρότερα και πιο καταστροφικά, κοιτάζοντας τα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και τα ευρωπαϊκά εξειδικευμένα ΜΜΕ στην Ευρώπη τον τελευταίο μήνα, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για τη μεταγραφή του Ιζέτ Χαΐροβιτς.

Τον Μάιο έγινε λόγος ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ελβετία αυτό το καλοκαίρι, με μεταγραφή στη Bίντερτουρ, υποτίθεται ότι ενδιαφέρθηκε και η Ζυρίχη, αλλά δεν προέκυψε τίποτα.
Είναι 32 ετών και δεν έχει πολύ χρόνο αν σκεφτεί έστω λίγο να αναβιώσει την καριέρα του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button