Ποδόσφαιρο

Η απαραίτητη προσοχή από Άρη σε Μπουγιάλσκι: Ένα “πολυεργαλείο” που κάνει τα… πάντα!

Και “φτιάχνει” και σκοράρει, ο έμπειρος παίκτης της Ντιναμό…

Πρώτος σκόρερ της Ντιναμό Κιέβου στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας, είναι ο Βλάντισλαβ Βανάτ και στην δεύτερη θέση έρχεται ο Βίταλι Μπουγιάλσκι. Ο τελευταίος μετράει δύο γκολ ενώ έχει προσφέρει και τρεις ασίστ. Πρόκειται για έναν άκρως επικίνδυνο ποδοσφαιριστή της αντιπάλου του Άρη, έναν παίκτη ικανό να κάνει τα… πάντα στο γήπεδο.

Τόσο να σκοράρει, όσο και να δημιουργήσει-“φτιάξει” φάσεις για τους συμπαίκτες του. Είναι χαρακτηριστικό ότι την περασμένη σεζόν (2022/23) ο Μπουγιάλσκι ήταν τόσο ο πρώτος σκόρερ της Ντιναμό με 12 τέρματα όσο και ο πρώτος στις ασίστ, έχοντας δώσει 7.

Ο Μπουγιάλσκι είναι 30 ετών και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, κυρίως ως μεσοεπιθετικός. Κάποια στιγμή μέσα στο 2023, τον Μάιο, οι Τούρκοι έγραφαν πως ο συγκεκριμένος παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπεσίκτας.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα “ατού” του Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος διαθέτει στα χέρια του έναν παίκτη-πολυεργαλείο, στον οποίο θα πρέπει να δοθεί η δέουσα προσοχή από πλευράς των παικτών του Τόλη Τερζή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button