Ερασιτέχνης

Μπιλιάμου: «Προτεραιότητα η διεκδίκηση τίτλου»

Στο pisina.net μίλησε η Κατερίνα Μπιλιάμου, που ανήκει στο προπονητικό δυναμικό της κολυμβητικής ομάδας του Άρη.

Αναλυτικά η συνέντευξή της:

«Η ομάδα μας – τονίζει – για άλλη μια χρονιά κατάφερε να είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία των συλλόγων, κερδίζοντας την τρίτη θέση πανελληνίως στο σύνολο όλων των κατηγοριών.

Το πρωτάθλημα έκλεισε με τον Άρη να κατακτάει 7 χρυσά , 11 αργυρά και 6 χάλκινα μετάλλια, και να αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι έχει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστεί και να παραμένει στην ελίτ.

Στόχος πλέον η ανασυγκρότηση ενόψει της χρονιάς που έπεται, ώστε η επαναδιεκδίκηση του πρωταθλήματος να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Αξιοσημείωτο δε, είναι ότι ο Άρης παρουσίασε ένα εξαιρετικα ανταγωνιστικό σύνολο, και στις μικρότερες κατηγορίες (ππα-β πκα-β) με τους νεοτερους ηλικιακά αθλητές μας, να συμβάλλουν τα μέγιστα στην κατάκτηση της 3ης θέσης, αλλά και να αφήνουν εξαιρετικές ελπίδες ως προς την υλοποίηση των επερχόμενων στόχων της ομαδας τα χρόνια που έπονται.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσοι συνέβαλαν ώστε η σεζόν αυτή να κλείσει με αυτά τα πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα, φυσικά στους αθλητές, τους προπονητές της αγωνιστικής μας κατηγορίας (Παπαδόπουλος Τάσος, Μαυρίδης Γιώργος, Μυλώσης Δημήτρης, Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος Μπλιάμου Κατερίνα), και φυσικά στους υποστηρικτές-στυλοβάτες αυτής της προσπάθειας, τους γονείς.

Καλή επιτυχία στον αθλητή μας Απόστολο Σίσκο που ρίχνεται τις επόμενες ημέρες στη μάχη της Φουκουόκα, καθώς και στους Θώμογλου Σάββα και Ανδρεόπουλο Θοδωρή που σε μερικές εβδομάδες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Δουβλίνο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button