Ποδόσφαιρο

Ήταν ανώτερος, αλλά…

Οι φάσεις “φτιάχτηκαν”, το γκολ δεν “ήρθε”

Το πιο σημαντικό στο… ιδιαίτερο φιλικό μεταξύ της Μπότεφ και του Άρη, ήταν τα “μηνύματα” που εστάλησαν για τους αδικοχαμένους Τόσκο και Άλκη. Υπήρχε, βέβαια και το αγωνιστικό κομμάτι. Σε αυτό, μπορεί να ήρθε η ήττα για τον Άρη, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν την άξιζε.

Θα μπορούσε το αποτέλεσμα να είναι πολύ διαφορετικό, αν η ομάδα του Τερζή εκμεταλλευόταν τις ουκ ολίγες ευκαιρίες της. Τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στο δεύτερο ημίχρονο κατά το οποίο οι “κίτρινοι” μπήκαν πολύ δυνατά, υπήρχαν οι στιγμές για να “έρθει” το γκολ, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Άρη δεν κατάφεραν να σκοράρουν, στο χρονικό σημείο που είχαν φορτσάρει.

Σε κάθε περίπτωση, η γενική εικόνα του αγώνα της Κυριακής, ήταν πως το σύνολο του Τερζή έδειξε να είναι ανώτερο του αντιπάλου του, ωστόσο “πέταξε” στα σκουπίδια διάφορες καλές στιγμές του αγώνα, στις “φάσεις” που “έφτιαξε”. Το ζητούμενο είναι, αυτό να αλλάξει το επόμενο διάστημα (σ.σ. μη ξεχνάμε θα προστεθούν κι άλλοι “νέοι” παίκτες) και ο Άρης να βρίσκει ευκολότερα τον δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς στο κομμάτι της αποτελεσματικότητας ταλαιπωρήθηκε αρκετά πέρυσι (2022/23).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button