Μπάσκετ

Kατσίβελης: Ένα “πολυεργαλείο” που… γουστάρει Άρη!

Όταν το yellowradio αποκάλυπτε την περίπτωσή του για τον Άρη, “στεκόταν” στο πώς έβλεπε ο παίκτης την προοπτική να μετακομίσει στον “Αυτοκράτορα”

Στα τέλη του Δεκέμβρη του 2022, ο Άρης αντιμετώπιζε τον Κολοσσό στο Παλέ. Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς, αφού είχε ανακοινωθεί sold out. Ο κόσμος περίμενε με ανυπομονησία εκείνο το ματς, αλλά ο Κολοσσός “χάλασε” το πάρτι στις κερκίδες. Σε αυτό, έπαιξε ρόλο και ο Δημήτρης Κατσίβελης, που είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση. Τελείωσε τον αγώνα με 19 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ των Ροδιτών, μαζί με τον Ντίξον. Τότε, ο Κατσίβελης “ξεδίπλωσε” τις επιθετικές του ικανότητες, δείχνοντας πως μπορεί τα κάνει… όλα.

Αυτό, το λέμε, γιατί είναι γνωστό ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στο αμυντικό κομμάτι. Είναι ένα ψηλό γκαρντ, που μπορεί έχει την δυνατότητα να “προσφέρει” σε πολλές “δουλειές” στο παρκέ, τόσο στα… μετόπισθεν, όσο και επιθετικά, όταν χρειαστεί. Με λίγα λόγια, ο Άρης με την απόκτησή του, “βάζει” στο ρόστερ του έναν παίκτη-“πολυεργαλείο”. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση, για την οποία επέμεινε ο Γιάννης Καστρίτης.

Οι περισσότεροι τον “έστελναν” στον Προμηθέα λόγω… Παπαθεοδώρου

Ενδεχομένως… λίγοι να πίστευαν πως ο Κατσίβελης θα “κλείσει” στον Άρη. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τον προτιμούσε στις ομάδες που πήγαινε, οπότε από την στιγμή που φέτος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Προμηθέα, θα έμοιαζε… λογικό να μετακομίσει εκεί και ο Έλληνας παίκτης, αφού οι Πατρινοί έχουν το “πορτοφόλι” για να τον “καλύψουν” οικονομικά. Ωστόσο, ο Κατσίβελης δεν “κατηφόρισε” στην Πάτρα. Είπε το “ναι” στον Άρη και για να φτάσουμε στο deal, μέτρησε πολύ η επιθυμία του να παίξει στον “Αυτοκράτορα”.

Το ήθελε…

Όταν το yellowradio, αποκάλυψε την περίπτωση του Κατσίβελη για τους “κίτρινους”, στάθηκε στο ότι ο ίδιος ο παίκτης βλέπει (πολύ) “ζεστά” την προοπτική να παίξει στον Άρη. Αυτό, ήταν σημαντικό “κλειδί” για να μετακομίσει στον “Αυτοκράτορα” ο Κατσίβελης, ο οποίος ανέκαθεν είχε ένα υψηλό κασέ, που έχει φτάσει και το εξαψήφιο νούμερο. Έπρεπε να βρεθεί η χρυσή τομή και στο οικονομικό, όπως και συνέβη.

Ξεπεράστηκαν όλα τα πιθανά “εμπόδια” και πέραν της συμμετοχής στο Eurocup (σ.σ. μέτρησε κι αυτό στην συμφωνία με τον Έλληνα παίκτη), ήταν κομβικό το ότι ο Κατσίβελης… γούσταρε να αγωνιστεί στον Άρη, με αποτέλεσμα το ζήτημά του να απλοποιηθεί περισσότερο και τελικά να υπάρξει αίσιο τέλος, με τον “γάμο” των δύο πλευρών. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button