Ποδόσφαιρο

“Παίκτης που δίνει επιθετική σπίθα ο Μενέντες, δημιουργεί…” – Δεν «βόλευε» το 3-5-2″

Tι έχει ειπωθεί για τον Μενέντες που μετακομίζει στον Άρη…

Ο Άρης αναμένεται να “βάλει” στο ρόστερ του ακόμη έναν παίκτη που πέρασε από το MLS, μετά τον Ρόναλντ Ματαρίτα. Βέβαια, η θητεία του Τζόναθαν Μενέντες στις ΗΠΑ δεν ήταν μεγάλη χρονικά, όπως αυτή του Κοσταρικανού. Ο 29χρονος Αργεντινός ανήκει στη Σολτ Λέικ Σίτι, από την οποία παραχωρήθηκε με δανεισμό στη Νιούελς Ολντ Μπόις, όπου έπαιξε το 2023. Προηγουμένως, είχε δοθεί δανεικός από τον σύλλογο των ΗΠΑ στη Βελέζ. Τι έγινε και δεν “έπιασε” στο MLS;

Στις ΗΠΑ κάποια στιγμή είχαν φιλοξενηθεί θετικά σχόλια για τον Μενέντες. Ειδικά, για την παρουσία του στη Σολτ Λέικ Σίτι, στα ματς της κανονικής διάρκεια του MLS, το 2021. “Πρόκειται για έναν παίκτη που δίνει επιθετική σπίθα στην ομάδα του επιθετικά, έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του…”, ανέφερε ξένο δημοσίευμα, με τον Μενέντες, τότε, να έχει 3 ασίστ και 1 γκολ σε 17 αγώνες στο MLS.

Ωστόσο, άρχισε να χάνει τη θέση του στη Σολτ Λέικ και μετέπειτα ήρθαν οι δανεισμοί του. Στις ΗΠΑ ασχολήθηκαν με το όλο θέμα και το γιατί ο Μενέντες δεν ήταν στις πρώτες επιλογές. Μεταξύ άλλων, στάθηκαν στο ότι το 3-5-2 που είχε επιλεχτεί κάποια στιγμή να παίζει η Σολτ Λέικ, δεν “βόλευε” τον Μενέντες. Κάπως, έτσι, ο ρόλος του περιορίστηκε και μετέπειτα μετακόμισε στην Αργεντινή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button