Ποδόσφαιρο

Δείγμα θετικό – Νίκη Άρη με τους “νέους” κόντρα στους Πρωταθλητές Ισραήλ

Σε παιχνίδι που έγιναν τρία 30λεπτα, οι “κίτρινοι” κέρδισαν την Μακάμπι Χάιφα με 1-0

Ήταν ένα… ιδιαίτερο φιλικό. Η αποστολή του Άρη έφτασε το μεσημέρι στο Ισραήλ και το βράδυ έγινε το φιλικό απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα. Παρ’ όλα αυτά, το δείγμα ήταν αρκετά θετικό. Ο Άρης κέρδισε με 0-1 (σ.σ. με πέναλτι του Λάζαρου) την Μακάμπι Χάιφα, που την σεζόν 2022/23 κατέκτησε το Πρωτάθλημα του Ισραήλ. Έτσι, τα καλοκαιρινά φιλικά των “κιτρίνων”, άρχισαν με χαμόγελα, έστω κι αν το ματς ήταν προπονητικού χαρακτήρα.

Στο σημερινό παιχνίδι έπαιξαν και οι “νέοι”, Ματαρίτα και Πάβιτσιτς, οι οποίοι έτσι έκαναν το ντεμπούτο τους, έστω και ανεπίσημο, με την φανέλα του Άρη. Οι παίκτες του οποίου είχαν διάθεση, είχαν τρεξίματα ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι νεαροί (ειδικά στο φινάλε, στο τελευταίο ημίωρο, έπαιξαν σχεδόν όλοι οι “μικροί”).

Το τέρμα του Άρη ήρθε στο 80′ μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Εμπακατά και μετέτρεψε σε γκολ ο Λάζαρος ενώ αρκετά καλή εμφάνιση έκανε ο Κουέστα. Στην διάρκεια του φιλικού χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες με τον Γκρέι και τον Νταμπό ενώ ο Πάλμα προσπάθησε να είναι κύριος εκφραστής ενεργειών της ομάδας, στο πρώτο ημίωρο του φιλικού.

Η αρχική ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα Εμπακατά – Φαμπιάνο, Πίρσμαν – Οντουμπάτζο – Ντουκουρέ, Νταμπό, Νταρίντα – Πάλμα, Χριστοδουλόπουλος – Γκρέι

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Ρ. Σγούρος, Παναγίδης, Ματαρίτα, Πάβιτσιτς, Τσέρα, Τανούλης, Η. Σγούρος, Καραμανλής

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button