Μπάσκετ

Ο Καστρίτης πιστεύει στο πλάνο του Άρη και το… δείχνει!

Μια λεπτομέρεια που δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητη…

Την Πέμπτη η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Καστρίτη. Η διάρκεια του συμβολαίου του μπορεί να είναι ένα θέμα που περνάει στα… ψιλά, αλλά αυτό είναι κάτι που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο. Η συμφωνία του Έλληνα κόουτς με τους “κίτρινους”, ως γνωστόν, είναι διετούς διάρκειας και αυτό φανερώνει την πίστη που έχει ο Καστρίτης στο πλάνο του Άρη.

Ο Έλληνας κόουτς, κάλλιστα, θα μπορούσε να επιλέξει μια από τις προτάσεις που είχε ανά περιόδους, τόσο από από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Άρη, όχι μόνο για έναν χρόνο, αλλά για δύο. Οι “κίτρινοι” έχουν μπει σε καθεστώς εξυγίανσης τα τελευταία χρόνια, μέχρι στιγμής τα πηγαίνουν πολύ καλά στο συγκεκριμένο κομμάτι και γίνεται μια μεγάλη (και σοβαρή) προσπάθεια από την διοίκηση.

Αυτή η προσπάθεια, θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν και στο πλάνο είναι στο τέλος της νέας αγωνιστικής χρονιάς, η ΚΑΕ να τελειώνει με τα χρέη προς τρίτους. Μετά, τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα… Κάπως, έτσι, με το διετές συμβόλαιο, ο Καστρίτης “δείχνει” πως όχι μόνο θεωρεί πως το πλάνο του Άρη “βαδίζει” σωστά, αλλά εκτιμά πως την μεθεπόμενη χρονιά (2024/25), τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button