Μπάσκετ

Ο Άρης και η περίπτωση Κατσίβελη

Τα τωρινά δεδομένα

Ο Άρης προσπάθησε για τον Μήτρου-Λονγκ, αλλά το υψηλό ποσό που του προσφέρει το Περιστέρι και η δεδομένη συμμετοχή στην Ευρώπη, είναι παράγοντες που δυσκόλεψαν την παραμονή του στο Παλέ. Για τους “κίτρινους”, έχει “ακουστεί” η περίπτωση του Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Κολοσσό (σ.σ. ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής είχε κάνει πολύ καλό παιχνίδι στο Παλέ, με 19 πόντους).

Ποια τα δεδομένα; Για τον παίκτη έχει εκφράσει ενδιαφέρον ο Προμηθέας το προηγούμενο διάστημα, δίχως ακόμη αυτό να έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό. Στους Πατρινούς είναι προπονητής ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, που είχε παίκτη τον Κατσίβελη στον Κολοσσό, άρα δεν είναι καθόλου απίθανο -κάποια στιγμή- να φορτσάρουν οι Πατρινοί για την απόκτησή του.

Σχετικά με τον Άρη, ο ίδιος ο παίκτης ακόμη δεν έχει “ενοχληθεί”. Από εκεί και πέρα, αυτό που προκύπτει, είναι πως η προοπτική να φορούσε την φανέλα των “κιτρίνων”, θα ενδιέφερε τον Κατσίβελη. “Ζεστά”… Μένει να φανεί, αν το επόμενο διάστημα υπάρξει κάτι “χειροπιαστό” στην υπόθεση του Έλληνα παίκτη, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button