Μπάσκετ

Σανόγκο: Η επιβράβευση ενός… ακούραστου “εργάτη”

Μια “έξυπνη” κίνηση από τον Άρη

Στα τέλη του Αυγούστου του 2022, ο Άρης “έβαζε” στο ρόστερ του τον Ίσμαελ Σανόγκο. Ο τελευταίος μέχρι να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, αγωνιζόταν στη Κρεμόνα (2021/22), έχοντας όχι υψηλούς αριθμούς. Ωστόσο, ο Γιάννης Καστρίτης διέκρινε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης θα βοηθούσε τον Άρη και… δικαιώθηκε.

Παρά, το ότι σε σχέση με άλλους ξένους της ομάδας, η κίνηση του Σανόγκο ήταν λιγότερο… εντυπωσιακή, με τον τελευταίο να “κλείνει” πέρυσι στον Άρη δίχως “τυμπανοκρουσίες”, ο 27χρονος καλαθοσφαιριστής βοήθησε σημαντικά. Όποιος δει τα συνολικά νούμερά του, ενδεχομένως να μην αντιληφθεί την σημασία της προσφοράς του στους “κίτρινους”, καθώς είναι ένας καλαθοσφαιριστής που κάνει… αθόρυβη δουλειά, ειδικά αμυντικά.

Ο Άρης τον είχε ως προτεραιότητα όσον αφορά τις ανανεώσεις παικτών για την επόμενη σεζόν και η επιμονή των “κιτρίνων” να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, αποτελεί -αν μη τι άλλο- επιβράβευση για τον Σανόγκο, αφού θεωρείται ένα σημαντικό “γρανάζι” του “Αυτοκράτορα”. Αυτό που τον χαρακτηρίζει εκτός παρκέ, είναι η τρομερή δουλειά του.

Μοιάζει… ακούραστος όσον αφορά τον τρόπο που προπονείται, με σκοπό να βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο και να ανταποκρίνεται στα “θέλω” του προπονητή του. Εντός παρκέ, πρόκειται για έναν  αθλητή που είναι “εργάτης”. Μπορεί ο Σανόγκο να μην είναι αυτός που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του όσον αφορά το σκοράρισμα, αλλά θα μπορεί να κάνει… πολλά, σε διάφορους τομείς.

Η υπόθεση της παραμονής του Σανόγκο μετά την προφορική συμφωνία μεταξύ του παίκτη και του Άρη, έχει τελειώσει θετικά και οι “κίτρινοι” δικαιώθηκαν για την “έξυπνη” μεταγραφική κίνηση που έκαναν πέρυσι με τον συγκεκριμένο παίκτη, ο οποίος “έδωσε” πολλά την σεζόν που ολοκληρώθηκε, έχοντας αγωνιστεί ακόμη και ως τραυματίας, σε εκείνο το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Παλέ, στο οποίο είχε σημαντική συμβολή για την νίκη. Στα… συν του και το γεγονός πως είναι πολύ καλός χαρακτήρας, όπως επισημαίνουν στις τάξεις του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button