Μπάσκετ

Από τη Basket League στον… Μίλωνα ο Μπαρτ

Ανακοινώθηκε

Οι συστάσεις είναι… περιττές για τον Στηβ Μπαρτ Τζούνιορ που συνεχίζει να παίζει μπάσκετ σε ηλικία 39 ετών και την επόμενη σεζόν, θα ενισχύσει τον Μίλωνα, ο οποίος θα συμμετέχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Elite League.

Ο Μίλωνας, που “ανέβηκε” από τη Β’ Εθνική, θα είναι η 28η ομάδα στην καριέρα του Μπαρτ. Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει αγωνισθεί στη Ολυμπιάδα Πατρών (2006-07), στον Απόλλων Πατρών (2017) και δυο φορές στον Ιωνικό (2019-20, 2022-23).

Τελευταία εμφάνιση του στην Ελλάδα, ήταν η αναμέτρηση Καρδίτσα-Ιωνικός, πετυχαίνοντας 29 πόντους και έχοντας 9 ασίστ, αλλά δεν απέτρεψε την ήττα της ομάδας του και τον υποβιβασμό.

Ο Αμερικανός, που ανακοινώθηκε από τον Μίλωνα, είπε:

“Είμαι πραγματικά χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα να απολαύσω το μπάσκετ και να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια που κάνει ο Μίλωνας. Γνωρίζω ότι πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και είναι χαρά μου να βοηθήσω για να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση και ο coach.

Οι άνθρωποι του Μίλωνα έχουν πάθος και όραμα και είμαι έτοιμος να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους στο παρκέ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο γήπεδο που πριν μερικές δεκαετίες είχε παίξει ο μεγάλος NBAer Mitchell Wiggins και να βοηθήσω σε νέες επιτυχίες”, ανέφερε ο Αμερικανός για τη συμφωνία του με τον Μίλωνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button