Ποδόσφαιρο

“Πατέρας μου στην Ελλάδα ο Ιτούρμπε, με λέει γιο του! Πληρώνω τις συνέπειες ενός tweet στην Εθνική”

Η “τοποθέτηση” του Πάλμα για τον Ιτούρμπε και το θέμα της Εθνικής Ονδούρας

Ειδική αναφορά στον Ιτούρμπε έκανε ο Πάλμα ο οποίος αναφέρθηκε και στo tweet που είχε κάνει για τον προπονητή της Εθνικής Ονδούρας, Ντιέγκο Βάσκεθ, όταν ισχυρίστηκε πως ο νεαρός του Άρη ήταν άρρωστος και δεν έπαιξε απέναντι στον Καναδά.

Για τον Ιτούρμπε ανέφερε: “Με τον Χουάν Ιτούρμπε τα πάμε καλά.. Υπάρχει πολύ καλή σχέση μαζί του, είναι ο πατέρας μου στην Ελλάδα! «Έλα γιε μου», μου λέει. Μένουμε πολύ μαζί, βγαίνουμε ή είμαστε σπίτι, με συμβουλεύει. Με βοήθησε πολύ να προσαρμοστώ στην Ελλάδα”.

Για το αν υπάρχει διαμάχη με τον Ντιέγκο Βάσκεθ, που δεν τον κάλεσε στα τελευταία ματς στην Εθνική: “Τώρα, να διευκρινίσω κάτι. Αρρώστησα για δύο μέρες, αλλά μια μέρα πριν τον αγώνα (με τον Καναδά στο Τορόντο) έκανα διπλή προπόνηση, έκανα προπόνηση με την Εθνική το πρωί και το απόγευμα πήγα στο γυμναστήριο, αναπληρώνοντας τις δύο μέρες που δεν έκανα προπόνηση. Είχα αναρρώσει, αλλά την ημέρα του αγώνα πήραν την απόφαση να μην παίξω.

Στεναχωρήθηκα με αυτό που είπε ο προπονητής (ότι ήταν άρρωστος ο Πάλμα) και αυτή ήταν η αντίδρασή μου. Αν κάποιος προσβλήθηκε, τότε ζητώ συγγνώμη. Αν αυτό είναι το πρόβλημα, πληρώνω ήδη τις συνέπειες… Ο καθένας μαθαίνει από κάτι, και ίσως έμαθα από αυτό”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button