Ποδόσφαιρο

Aνικανότητα στο… φουλ: Σκέψεις για τελικό σε Λαμία, Αγρίνιο, ακόμα και για διπλό τελικό!

Η ΕΠΟ συνεχίζει να εκτίθεται

Το προβάδισμα που είχε πάρει η AEL FC Arena για να γίνει ο τελικός Κυπέλλου, μοιάζει να πηγαίνει… περίπατο, με τα προβλήματα που υπάρχουν στο γήπεδο της θεσσαλικής πόλης. Το βασικότερο είναι το θέμα της πυρασφάλειας όπου η πυροσβεστική δεν ανάβει το πράσινο φως, αλλά δεν είναι το μοναδικό.

Πλέον, με την Λάρισα να μην είναι το ακλόνητο φαβορί για τον τελικό (το γήπεδο εμφανίζει σημάδια εγκατάλειψης και αυτό είναι κάτι που αποτελεί τροχοπέδη ενόψει του τελικού), προβάλλουν δύο εναλλακτικές λύσεις και αυτές είναι το γήπεδο “Αθανάσιος Διάκος” στην Λαμία και του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, χωρίς όμως την παρουσία κόσμου.

Με την υποσημείωση πως ακόμα και στην Λάρισα να παραμείνει ο τελικός, είναι δύσκολο να βρεθούν στις εξέδρες οπαδοί των δύο ομάδων (ΑΕΚ-ΠΑΟΚ) από τη στιγμή που τόσο ο δήμαρχος όσο και η τοπική αστυνομία δεν έχουν κρύψει τη διστακτικότητά τους απέναντι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Βέβαια, είναι αυτονότητο πως ούτε η Λαμία ούτε το Αγρίνιο διαθέτουν γήπεδα εφάμιλλα για έναν τελικό, γεγονός που έχει κάνει τους ανθρώπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο διπλού τελικού, που έγινε για τελευταία φορά στη χώρα μας της σεζόν 1991-92 (Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ το τότε ζευγάρι).

Ο διπλός τελικός ασφαλώς και δεν είναι μέσα στη φετινή προκήρυξη του Κυπέλλου, όμως από τη στιγμή που η προκήρυξη έχει μετατραπεί σε… κουλερόχαρτο και υπό το φόβο να οδηγηθούμε σε τελικό είτε σε Αγρίνιο είτε σε Λαμία, τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Ακόμα και να γυρίσουμε μερικές δεκαετίες πίσω για να διεξαχθεί -έστω και σε δύο δόσεις- το πολύπαθο ματς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button