Ποδόσφαιρο

“Δεν βάζει τον Πάλμα στην Εθνική γιατί δεν έπαιξε στη Μοτάγκουα!”

“Eπίθεση” στον προπονητή της Εθνικής Ονδούρας

Στα τέλη του Μάρτη ο Λουίς Πάλμα δεν έπαιξε απέναντι στον Καναδά, με τον τεχνικό της Εθνικής Ονδούρας, τον Ντιέγκο Βάσκεθ, να ισχυρίζεται πως ο ποδοσφαιριστής του Άρη ήταν άρρωστος. Ο Πάλμα, βέβαια, το είχε διαψεύσει αυτό. “Άρρωστος; Α, εντάξει”, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter.

Με το συγκεκριμένο θέμα συνεχίζουν να ασχολούνται στην Ονδούρα και ο Χαβιέ Πορτίγιο επιτέθηκε στον προπονητή της Εθνικής ομάδας της Ονδούρας σχετικά με τη μη χρησιμοποίηση του Πάλμα. “Δεν βάζει τον Λουίς Πάλμα γιατί δεν έπαιξε στη Μοτάγκουα!”, είναι ο τίτλος του άρθρου σχετικά με τις “τοποθετήσεις” του Πορτίγιο για τον νυν τεχνικό της Εθνικής Ονδούρας και τον νεαρό του Άρη. Η Μοτάγκουα είναι σύλλογος στον οποίο βρισκόταν ο προπονητής της Εθνικής Ονδούρας κατά το διάστημα 2013–2022…

Μεταξύ άλλων ο Πορτίγιο είπε:

Για το αν λείπει ένας παίκτης που θα αγωνίζεται ως “δεκάρι” στην Εθνική Ονδούρας: “Τον έχουμε και παίζει στην Ευρώπη. Είναι ο Λουίς Πάλμα. Κάνει σημαντικά πράγματα και δεν τον λαμβάνουν υπόψη. Τον είχα παρτενέρ (σ.σ. έπαιξε μαζί του στην Ολίμπια) και μπορεί να παίξει ως ’10’, στα άκρα… Είναι σπουδαίος και δυστυχώς δεν έχει θέση στην Εθνική ομάδα”.

Για τον προπονητή της Εθνικής Ονδούρας, Ντιέγκο Βάσκεθ: “Θα το λέω πάντα, δεν έχει την ικανότητα να διευθύνει την Εθνική ομάδα. Φανταστείτε, ότι δεν λαμβάνονται υπόψη οι παίκτες που είναι στην καλύτερη φόρμα τους”.

Για το ότι ο Πάλμα διέψευσε τον Βάσκεθ ότι ήταν άρρωστος κόντρα στον Καναδά: “Τον συγχαίρω γιατί είχε το θάρρος να το κάνει, τον ξέρω και είναι πολύ ήσυχος, αλλά αυτό τα λέει όλα, διαψεύδει έναν άνθρωπο που τα παίρνει όλα σαρκαστικά. Δεν έχω τίποτα εναντίον του προπονητή της Εθνικής ομάδας, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάει η Ονδούρα στο Μουντιάλ”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button