Ποδόσφαιρο

Ματς-ανέκδοτο! Κόντρες, Αγκάγιεφ, αντικείμενα και ήττα 3-2

Ο Άρης έχασε με 3-2, σε ένα ματς που δεν άξιζε να χάσει

Ολα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν η -κωμική- διαιτησία έδινε το πέναλτι υπέρ του Ματέο και την κόκκινη στον Κουλιεράκη. Αυτό δεν έγινε, ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί με 0-1 αλλά ηττήθηκε με 3-2, σε ένα ματς στο οποίο αποβλήθηκε ο Καμαρά. Οι “κίτρινοι” δεν δικαιούταν να χάσουν από τον ΠΑΟΚ, που σπρώχθηκε ξανά από την διαιτησία του Αγκάγιεφ, σε ένα ακόμη ντέρμπι με τον Άρη.

Προβλήματα στο πρώτο 15λεπτο

Στο 4′ ο Καμαρά έπεσε στο έδαφος σε πάσα που του έγινε αλλά δεν δόθηκε φάουλ ενώ λίγο αργότερα ο Κουέστα μπλόκαρε σε επικίνδυνο γύρισμα από τα αριστερά. Στο 6′ ο Ντάντας είχε κακό τελείωμα μέσα στη περιοχή από πλεονεκτική θέση. Το πρώτο 15λεπτο κύλησε με τον Άρη να έχει προβλήματα στο παιχνίδι του, επιθετικά αλλά και αμυντικά, κυρίως από τα άκρα.

“Επνιξαν” πέναλτι και κόκκινη σε βάρος του ΠΑΟΚ

Η πρώτη καλή φάση για τους “κίτρινους” ήταν στο 18′. Ο Νταρίντα σέντραρε, o Αργεντινός βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έκανε την κεφαλιά όμως αστόχησε. Έτσι, χάθηκε μια σημαντική ευκαιρία για την ομάδα του Τερζή. Μετέπειτα, στον αγωνιστικό χώρο πετάχτηκε μπουκάλι, με τον βοηθό να πιάνει το κεφάλι του αλλά το ματς να συνεχίζεται κανονικά. Στο 31′ ο Ματέο βρέθηκε μέσα στην περιοχή, ο αντίπαλός του τον τράβηξε και δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι! Από το VAR… έκλεισαν τα μάτια ενώ έπρεπε να δοθεί πέναλτι και κόκκινη.

Ανέβηκε ο Άρης και… γκολ (0-1) με Καμαρά

Στο 35΄ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απέκρουσε φοβερή εκτέλεση φάουλ του Πάλμα. Στο 43′ ο Εμπακατά έκανε ωραία ενέργεια, η μπάλα έφτασε στον Νταρίντα που σούταρε και η μπάλα έφυγε κόρνερ, αφότου κόντραρε. Ο Καμαρά άνοιξε το σκορ πριν την λήξη του πρώτου μέρους. Ο Μαυριτανός έκανε εξαιρετικό τελείωμα και διαμόρφωσε το 0-1 για τον Άρη. Ο Κουλιεράκης έκανε το λάθος, ο Καμαρά βρέθηκε απέναντι στον πορτιέρο του ΠΑΟΚ και… εκτέλεσε. Το ημίχρονο έληξε 0-1, με τον Άρη να έχει ανεβάσει στροφές στο τελευταίο κομμάτι του α’ μέρους.

Μπήκε άσχημα ο Άρης στο δεύτερο μέρος και έγινε το 2-1

Στο 51′ ο Ντάντας βρέθηκε απέναντι στον Κουέστα, ο οποίος απέκρουσε. Στο 55΄ η μπάλα στρώθηκε στον Τάισον, με τον τελευταίο να ισοφαρίζει και από πλευράς Άρη να διαμαρτύρονται για χέρι. Οι “κίτρινοι” δεν είχαν μπει καλά στο β’ μέρος και σε μια φάση που δεν κατάφεραν να διώξουν την μπάλα, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στάθηκε τυχερός και έκανε το 1-1. Λίγο πριν το 60′ ο Ζίβκοβιτς ήταν μόνος στα δεξιά και ο Κουέστα έδιωξε ενώ αργότερα δόθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πίρσμαν στον Ντάντας. Ο Σβαμπ σκόραρε και διαμόρφωσε το 2-1.

Iσοφάρισε (2-2) ο Νταρίντα, τυχερός ο Ζίβκοβιτς για το 3-2

Οι Καμάτσο και Ιτούρμπε αντικατέστησαν τους Πάλμα και Ματέο, για να ακολουθήσει ένα σουτ του Σβαμπ που “έβγαλε” ο Κουέστα. Στο 70′ ο Νταρίντα έκανε απίστευτο σουτ και σκόραρε για το 2-2. Ηταν ένας κεραυνός έξω από την μεγάλη περιοχή και ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να αντιδράσει. Ο “Δικέφαλος” ήταν πάλι τυχερός, όπως στο τέρμα του Ταίσον, το σουτ του Ζίβκοβιτς στο 78′ κόντραρε στο κεφάλι του Πίρσμαν και κατέληξε στα δίχτυα, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το 3-2.

Στο ματς πέρασε και ο Ρουπ, με τον Ετέμπο να πηγαίνει στον πάγκο ενώ ο Φαμπιάνο στο 87′ έκανε την κεφαλιά και δεν μπόρεσε να σκοράρει, σε μια καλή φάση για τον Άρη, με την μπάλα να πηγαίνει στην αγκαλιά του πορτιέρο των γηπεδούχων.. Αμέσως μετά, πάλι ο Καμάτσο έκανε ένα κακό σουτ και σταπάλησε την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Στις καθυστερήσεις ο Καμαρά είχε πολλά νεύρα, στον ΠΑΟΚ επιδίωξαν -με προκλήσεις- να πάρουν την κάρτα του Μαυριτανού ο οποίος τελικά αποβλήθηκε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button