Ποδόσφαιρο

“Χρήματα από Ρέιντζερς για Πάλμα, μέσω πέντε πιθανών αποχωρήσεων…”

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ο νεαρός του Άρη

Ολοένα και περισσότερο ασχολούνται στη Σκωτία με τον Λουίς Πάλμα και τα χρήματα που… πρέπει να δαπανηθούν για να αποκτηθεί ο νεαρός του Άρη. Νέο δημοσίευμα τονίζει πως η Ρέιντζερς θα… φορτσάρει για τον Ονδουριανό έπειτα από τα τελευταία νέα σχετικά με το ότι σκάουτερ της Μάντσενστερ παρακολούθησε τον Πάλμα, στο Άρης-Ολυμπιακός.

Πέραν αυτού, το άρθρο “μένει” στο ότι μέσα από πέντε πιθανές αποχωρήσεις παικτών, μπορούν να “ανοίξει”… χώρος για τον Πάλμα σε ό,τι αφορά τα διαθέσιμα χρήματα για την ένταξή του στον σκωτσέζικο σύλλογο και την αγορά του από τον Άρη. “Ράιαν Κεντ και Αλφέντρο Μορέλος, δύο μεγάλα ονόματα είναι πιθανό να προχωρήσουν, αν και θα μπορούσαν να υπάρξουν περισσότερες αποχωρήσει.

Οι Ράμπι Ματόντο, Σκοτ Ράιτ και Αντόνιο Τσόλακ είναι τρεις παίκτες, που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μπιλ. Αν αποχωρήσουν κι αυτοί, υπάρχουν πέντε κενές θέσεις και χρήματα αμοιβών θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τον Πάλμα”, γράφουν -μεταξύ άλλων- οι Σκωτσέζοι και επισημαίνουν για την Ρέιντζερς ότι “θα υπάρξουν πολλές αλλαγές με τα χρήματα που δαπανώνται”.

Να σημειωθεί πως η Ρέιντζερς την Κυριακή είχε μια νέα… αποτυχία απέναντι στη Σέλτικ μέσα στον Απρίλη. Μετά την ήττα στις 08/04 με 3-2, η Ρέιντζερς χθες (30/4) έχασε από την Σέλτικ με 0-1 στη Γλασκώβη και έτσι δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button