Ποδόσφαιρο

Άρης VS Oλυμπιακός: Μοιρασμένοι οι βαθμοί και… δύο “διαζύγια”

Οι μεταξύ τους “μάχες”

Άρης και Ολυμπιακός θα συγκρουστούν για τρίτη φορά φέτος στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μετά τα ματς που δόθηκαν για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Όσον αφορά τα ντέρμπι πρωταθλήματος, οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς, στις μεταξύ τους “μάχες”.

Ο Άρης έχει τέσσερις βαθμούς κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως τέσσερις βαθμούς έχουν συγκεντρώσει οι “ερυθρόλευκοι” απέναντι στους “κίτρινους”. Ως τώρα, στα ματς της Super League (κανονική διάρκεια και πλέι οφ), ο απολογισμός είναι μία νίκη (2-1 στην κανονική διάρκεια) για τον Άρη, μια ισοπαλία (2-2 στα πλέι οφ) και μια για νίκη (1-0 στην κανονική διάρκεια) τους Πειραιώτες.

Στα ματς στα οποία δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός τους “κίτρινους”, υπήρχαν… επιπτώσεις, μιας και προέκυψαν δύο “διαζύγια” με τους προπονητές που καθόταν, τότε, στον πάγκο των “ερυθρολεύκων”. Μετά το 2-1 στον πρώτο γύρο, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ο Κορμπεράν αποτέλεσε παρελθόν από τον Ολυμπιακό ενώ μετά το πρόσφατο 2-2 στα πλέι οφ, ο Μίτσελ ήταν αυτός που αποχώρησε από τον πάγκο των “ερυθρόλευκων”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button