Ποδόσφαιρο

Υπόθεση Κλέιμαν: Αποβλήθηκε για 15 ημέρες η μαθήτρια που κατήγγειλε ότι την βίασε

Μία σκληρή τιμωρία περίμενε την 17χρονη βελγίδα μαθήτρια που κατήγγειλε τον Μπόρις Κλέιμαν για βιασμό το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, με την επιστροφή στην χώρα της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «7sur7.be» το σχολείο της (Abbaye de Zevenkerken) που εδρεύει στο Μπριζ επέβαλλε 15ήμερη αποβολή, τόσο σε αυτήν, όσο και στην παρέα της για παραβίαση ωραρίου, κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Αθήνα για την σχολική εκδρομή.

Όπως αναφέρει σχετικά το δημοσίευμα: «Το βράδυ της επίθεσης, το κορίτσι έπρεπε να ήταν πίσω στο ξενοδοχείο το αργότερο στις 01:30. Πράγματι, οι μαθητές ήταν ελεύθεροι να απολαύσουν τη βραδιά τους, αλλά το αργότερο ως τις 1:30 π.μ. έπρεπε να είναι στο ξενοδοχείο όπου έμενε η τάξη. Ωστόσο, η κοπέλα και άλλοι μαθητές έσπασαν την απαγόρευση κυκλοφορίας και συνέχισαν το πάρτι. Το περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή συνέβη γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα.

Ως εκ τούτου, η διοίκηση αποφάσισε να επιβάλει κυρώσεις στους μαθητές που δεν σεβάστηκαν τους εντολές του σχολείου. Έτσι αποβλήθηκαν για δεκαπέντε ημέρες και επίσης δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν σε τρεις αθλητικές διοργανώσεις. Το σχολείο δεν τοποθετήθηκε περαιτέρω επί της αποβολής, αρκούμενο να επιβεβαιώσει γραπτώς ότι έχουν επιβληθεί οι σχετικές κυρώσεις.»

Αυτό που ξεκαθαρίζεται είναι πως πρόκειται για μία πειθαρχική κύρωση βάσει του εσωτερικού κανονισμού και η αποβολή δεν έχει καμία σχέση με την καταγγελία της. Η διεύθυνση του σχολείου τονίζει ότι δεν αμφισβητεί την κατάθεση της μαθήτριας κατά του Κλέιμαν, απλώς επέβαλλε την συγκεκριμένη ποινή, επειδή δεν τηρήθηκε η εντολή για απαγόρευση κυκλοφορίας μετά από μία συγκεκριμένη ώρα.

Θυμίζουμε ότι ο Κλέιμαν αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους, είδε το συμβόλαιο του με τον Βόλο να λύεται και περιμένει πλέον την εκδίκαση της υπόθεσης του, αντιμετωπίζοντας ποινική δίωξη για βιασμό χωρίς συναίνεση, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια – κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button