Μπάσκετ

Καμπερίδης: «Η τρίτη θέση ήταν αυτή που αρμόζει στο Περιστέρι»

Τι είπε ο πρώην προπονητής του Άρη

Το Περιστέρι ολοκλήρωσε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο της Basket League και ο assistant coach των «κυανοκίτριων» καθώς και πρώην προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης φιλοξενήθηκε στο web radio της ΕΟΚ. Μεταξύ άλλων, είπε:

Για τα στοιχεία που κρατούν απ’ τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός έχοντας τόσες υποχρεώσεις με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη ενεργειακά δεν έδειξε να είναι στο επίπεδο που έπρεπε με βάση τις απαιτήσεις του αγώνα. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση, 23 ασίστ για 9 λάθη είναι ένα εξαιρετικό νούμερο με βάση τη δυσκολία του αγώνα. Υπήρχαν και στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε, αφού χάσαμε κάποια ριμπάουντ που μάς στοίχισαν. Αυτά είναι σημεία του αγώνα που σίγουρα χρήζουν ανάλυσης και δουλειάς».

Για τη φετινή σεζόν του Περιστερίου στην Α1: «Νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ήταν αρκετά καλή. Όπως όλες οι ομάδες, έτσι κι εμείς είχαμε τα σκαμπανεβάσματά μας, αλλά νομίζω ότι η 3η θέση που τερμάτισε η ομάδα στην κανονική διάρκεια, είναι αυτή που της αρμόζει βάσει της εικόνας που είχε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button